Filme vechi, filme subtitrate online, filme hd, documentare, filme de Oscar, Al II-lea Razboi Mondial, actiune, aventura, drama, comedie.
Published On: Mon, May 20th, 2019

Film – Abominabilul Dr. Phibes – The Abominable Dr. Phibes (1971)

poster The Abominable Dr. Phibes (1971)The Abominable Dr. Phibes, comedie neagră, film Marea Britanie, regia Robert Fuest.
În rolurile principale: Vincent Price, Joseph Cotten, Peter Jeffrey.

Răzbunarea e cel mai bun medicament.
Doctor, om de stiință, anatomist, Dr. Anton Phibes caută să se răzbune pe cei nouă doctori pe care îi crede responsabili de moartea soției sale..

Caseta film The Abominable Dr. Phibes
Titlul original: The Abominable Dr. Phibes
Regia: Robert Fuest
Scenariul: William Goldstein, James Whiton, Robert Fuest
Distributia: Vincent Price (Dr. Anton Phibes), Joseph Cotten (Dr. Vesalius), Peter Jeffrey (Inspector Harry Trout), Virginia North (Vulnavia), Hugh Griffith (Rabbi), Terry-Thomas (Dr. Longstreet), Derek Godfrey (Crow), Norman Jones (Sgt. Tom Schenley), John Cater (Waverley), Aubrey Woods (Goldsmith), John Laurie (Darrow), Maurice Kaufmann (Dr. Whitcombe)..
Durata: 94 minute
An: 1971
Gen: Comedie/Horror

Filmul – Abominabilul Dr. Phibes
..Dr. Anton Phibes, un faimos organist de concert și expert în teologie și muzică, se crede că a fost ucis într-un accident de mașină din Elveția în 1921, în timp ce se intorcea acasă după ce a auzit moartea de iubitei soții sale, Victoria, în timpul unei intervenției chirurgicale.
Phibes a supraviețuit accidentului, dar a fost desfigurat oribil și nu a putut să vorbească. Își redă fața cu proteze și își folosește cunoștințele de acustică pentru a-și recâștiga vocea. Revenind in secret la Londra în 1925, Phibes consideră că soția lui a fost victima unei incompetențe din partea medicilor și începe să elaboreze planuri de a ucide pe aceia care crede că sunt vinovați pentru moartea ei.
Ajutat în căutarea de răzbunare de către asistenta sa, frumoasa și tăcuta Vulnavia, Phibes folosește cele zece plăgi ale Egiptului ca sursă de inspirație, purtând un amulet cu litere ebraice corespunzând cu fiecare ciumă în timp ce conduce asasinatele.

Abominabilul Dr. Phibes – The Abominable Dr. Phibes (1971)
sssubtitrat

Server 1
Server 2