Filme vechi, filme subtitrate online, filme hd, documentare, filme de Oscar, Al II-lea Razboi Mondial, actiune, aventura, drama, comedie.
Published On: Mon, Apr 16th, 2018

Film – Accident Man – Accident Man (2018) [HD]

Profesiunea: criminal

poster Accident Man (2018)Accident Man, thriller, film britanic, regia Jesse V. Johnson.
În rolurile principale: Scott Adkins, Ray Stevenson, Ashley Greene.
Când fosta sa soție este târâtă în lumea interlopă din Londra și ucisă, Fallon este forțat să distrugă viața pe care o cunoaște pentru a se ocupa de cei responsabili, și a răzbuna singura persoană care chiar a însemnat ceva pentru el.
“Nu-i loc de greşeală în meseria mea. Decât dacă vrei să ajungi la răcoare. De asta, când asasinez pe cineva, o fac să pară altceva. Accident sau, în cazul ăsta, … sinucidere.”

Caseta film Accident Man
Titlul original: Accident Man
Titlul alternativ: Profession tueur / Несчастный случай
Regia: Jesse V. Johnson
Scenariul: Scott Adkins, Pat Mills
Distributia: Scott Adkins (Mike Fallon), Ray Stevenson (Big Ray), Ashley Greene (Charlie Adams), David Paymer (Milton), Michael Jai White (Mick), Ray Park (Mac), Amy Johnston (Jane The Ripper), Perry Benson (Finicky Fred), Nick Moran (Leonard Kent), Ross O’Hennessy (Carnage Cliff)..
Durata: 105 minute
An: 2018
Gen: Actiune/Crima/Thriller

Filmul – Profesiunea: criminal
povestea vieții lui Mike Fallon, un criminal profesionist, cunoscut pentru faptul că face ca asasinatele sale să pară accidente nefericite, adesea recurgând la măsuri extravagante pentru a face acest lucru. El este un asasin rece, ale cărui lovituri metodice induc în eroare poliția și îi încântă clienții, fiind cel mai bun la ceea ce face. Fallon este, de asemenea, remarcat pentru dragostea sa față de viața luxoasă și femeile pline de farmec.

Accident Man – Accident Man (2018) subtitrat