Filme vechi, filme subtitrate online, filme romanesti, documentare, filme de Oscar, Al II-lea Razboi Mondial, actiune, aventura, drama, comedie.
Published On: Sun, Oct 17th, 2010

Film – Acei oameni minunati si masinile lor zburatoare (1965)

Share This
Tags

Acei oameni minunati si masinile lor zburatoare

…sau, Cum am zburat de la Londra la Paris in 25 ore si 11 minute

 

poster film Those Magnificent Men in their Flying Machines Those Magnificent Men in their Flying Machines, Or How I Flew from London to Paris in 25 Hours 11 Minutes, comedie, film britanic aparut in anul 1965, regia Ken Annakin.
In rolurile principale: Stuart Whitman, Sarah Miles, James Fox.
Filmul este remarcabil prin efortul facut de a reproduce modelele de avioane din 1910: triplan, monoplan si biplan, dar si modelul multiplan al lui Horatio Phillips.
(In film sunt folosite modele de avioane in marime naturala dar si replici in scopul de a crea un aeorodrom de inceput de secol 20.)
Caseta film Acei oameni minunati si masinile lor zburatoare…sau, Cum am zburat de la Londra la Paris in 25 ore si 11 minute
Titlul original: Those Magnificent Men in their flyng Machines or How I flew from London to Paris in 25 hours 11 minutes
Regia: Ken Annakin
Scenariul: Ken Annakin , Jack Davies
Distributia: Stuart Whitman, Sarah Miles, James Fox, Alberto Sordi, Robert Morley, Gert Frobe, Jean Pierre Cassel, Irina Demick, Eric Sykes, Terry Thomas, Red Skelton, Yujiro Ishihara, Benny Hill, Flora Robson, Karl Michael Vogler, Sam Wanamaker, Tony Hancock
Muzica: Ron Goodwin
Durata: 138 minute
An: 1965
Gen: Aventura/Comedie

Filmul Acei oameni minunati si masinile lor zburatoare

Filmul – Acei oameni minunati si masinile lor zburatoare …sau, Cum am zburat de la Londra la Paris in 25 ore si 11 minute
Filmul se deschide cu un segment scurt, de benzi desenate despre istoria zborului, narat de James Robertson. Intr-o serie de viniete scurte este descrisa o suma de incercari nereusite de zbor..
În primele zile ale secolului 20, un ziar britanic oferă un premiu pentru câştigătorul unei curse aviatice peste Canalul Manecii, lucru care aduce pe aerodromul de start aviatori din intreaga lume.
(In film sunt folosite modele de avioane in marime naturala dar si replici in scopul de a crea un aeorodrom de inceput de secol 20.)

About the Author

Filme vechi, filme subtitrate, filme romanesti, documentare, filme de Oscar.