Filme vechi, filme subtitrate online, documentare, filme de Oscar, Al II-lea Razboi Mondial, actiune, aventura, drama, comedie.
Published On: Sat, Oct 23rd, 2021

Film – Adâncul Albastru 2: Reciful – Into the Blue 2: The Reef (2009)

poster Into the Blue 2 The Reef (2009)Into the Blue 2: The Reef, acțiune thriller, film american, regia Stephen Herek.
În rolurile principale: Chris Carmack, Laura Vandervoort, Marsha Thomason, Michael Graziadei.

O pereche de scafandri profesioniști sunt angajați pentru a găsi comoara ascunsă a lui Columb.
(oahu hawaii, ocean, nuditate, violenta, lupta subacvatica, fete in bikini, mercenar, topless, razbunare, terorism, recif, vanator de comori)

Caseta film Into the Blue 2: The Reef
Titlul original: Into the Blue 2: The Reef
Regia: Stephen Herek
Scenariul: Mitchell Kapner
Distributia: Chris Carmack (Sebastian White), Laura Vandervoort (Dani White), Marsha Thomason (Azra Tate), Michael Graziadei (Mace), Mircea Monroe (Kimi Milligan), Audrina Patridge (Kelsey), Amanda Kimmel (Amanda), Parvati Shallow (Parvati), Rand Holdren (Avery Lee), David Anders (Carlton), Mark Kubr (Milos)
Durata: 92 minute
An: 2009
Gen: Actiune/Aventura/Thriller

Filmul – Adancul Albastru 2: Reciful
În Honolulu, Hawaii, un bărbat aruncă containere mari în ocean și apoi se întâlnește cu câțiva bărbați în costum care așteaptă să fie plătiți. Dar pentru că a aruncat containerele și a modificat programul acestor transporturi către client, a fost ucis.
În acest timp, în oceanul albastru, Sebastian (Chris Carmack) și prietena lui Dani (Laura Vandervoort) fac surf cu un model. Aflăm că grupul deține o afacere de snorkeling care închiriază echipamente pentru clienți. Sebastian nu vrea să facă această muncă pentru totdeauna.
Pentru Sebastian, există nenumărate comori în ocean pe care le caută de mult timp, dar una pe care o caută de patru ani este nava spaniolă San Cristobal, care s-a scufundat undeva în apropierea recifului de nord și se zvonește că ar fi la bord o mare comoară..

Into the Blue 2: The Reef (2009)