Filme vechi, filme subtitrate online, filme hd, documentare, filme de Oscar, Al II-lea Razboi Mondial, actiune, aventura, drama, comedie.
Published On: Thu, May 4th, 2023

Film – Adâncurile Bermudei – The Bermuda Depths (1978)

Share This

Adâncurile Bermudei

poster The Bermuda Depths (1978)The Bermuda Depths, aventură, film SUA / Japonia, regia Tsugunobu Kotani.
In rolurile principale: Leigh McCloskey, Carl Weathers, Connie Sellecca.

Oamenii de știință care investighează adâncimea mării sunt amenințați de o țestoasă uriașă și de spiritul unei tinere brunete înotătoare din Triunghiul Bermudelor..

Caseta film The Bermuda Depths (1978)
Titlul original: The Bermuda Depths
Titlul alternativ: It Came Up from the Depths / Dans les profondeurs du triangle des Bermudes / La légende des profondeurs / I misteri delle Bermude / Los abismos de las Bermudas
Regia: Tsugunobu Kotani
Scenariul: William Overgard, Arthur Rankin Jr.
Distributia: Leigh McCloskey (Magnus Dens), Carl Weathers (Eric), Connie Sellecca (Jennifer ‘Jennie’ Haniver), Julie Woodson (Doshan), Ruth Attaway (Delia), Burl Ives (Dr. Paulis), Elise Frick, Nicholas Ingham, Kevin Petty, Nicole Marsh, George Richards, John Instone, Jonathan Ingham, Patricia Rego, Doris Riley, Tracy Anne Sadler
Durata: 97 minute
An: 1978
Gen: Aventura/SF

Filmul – Adancurile Bermudei
Pe o plajă din Bermude, Magnus Dens adormit este abordat de o femeie frumoasă, dar misterioasă, Jennie Haniver, care pare să-l recunoască. Între timp, Magnus visează la copilăria lui, jucându-se pe aceeași plajă, urmărind împreună cu prietena lui Jennie, un ou de broască țestoasă eclozând.
Sărind câțiva ani mai târziu, amândoi se joacă cu o țestoasă crescută, pe care Magnus sculptează „J+M” în interiorul unei inimi pe carapacea țestoasei, în timp ce Jennie face un colier de scoici pentru Magnus.
Scena se schimbă apoi pe tânărul Magnus de pe plajă, observând-o pe Jennie călare pe țestoasă, îndreptându-se spre marea deschisă și dispărând sub apă în timp ce o cheamă, apoi trece din nou la coșmarul său din noaptea în care tatăl său, Lionel, a fost doborât în apă de ceva nevăzut în peștera de sub casă și o parte din casa lui pe o stâncă care se prăbușește până la plajă, în timp ce furtuna continuă..

The Bermuda Depths (1978)