Filme vechi, filme subtitrate online, documentare, filme de Oscar, Al II-lea Razboi Mondial, actiune, aventura, drama, comedie.
Published On: Thu, Apr 12th, 2018

Film – Agatha – Agatha (1979)

Agatha

poster Agatha (1979)Agatha, dramă thriller, film britanic, regia Michael Apted; O nominalizare Oscar, o nominalizare BAFTA.
În rolurile principale: Dustin Hoffman, Vanessa Redgrave, Timothy Dalton.

Caseta film Agatha
Titlul original: Agatha
Regia: Michael Apted
Scenariul: Kathleen Tynan, Arthur Hopcraft
Distributia: Vanessa Redgrave (Agatha Christie), Dustin Hoffman (Wally Stanton), Timothy Dalton (Archie Christie), Helen Morse (Evelyn Crawley), Celia Gregory (Nancy Neele), Paul Brooke (John Foster), Carolyn Pickles (Charlotte Fisher)..
Durata: 98 minute
An: 1979
Gen: Drama/Thriller

Filmul – Agatha
O soluție ficțională la dispariția reală a autoarei Agatha Christie, lungmetrajul Agatha tratează problema cu ingenuitate și clasă.
Vanessa Redgrave este sublim distribuită în rolul lui Christie, care dispare de acasă la puțin timp după ce soțul ei (Timothy Dalton) a informat-o că o părăsește. Două săptămâni mai târziu, după ce a fost subiectul unei căutări la scară națională, Christie își face apariția la un centru de recreere din Yorkshire, insistând că nu-și mai amintește nimic din experiențele sale din timpul dispariției. Potrivit scenariștilor Kathleen Tynan și Arthur Hopcraft, Christie a fost localizată înainte de reapariția sa de către reporterul american Wally Stanton (Dustin Hoffman) și cei doi au avut o scurtă aventură romantică.

Agatha – Agatha (1979) subtitrat