Filme vechi, filme subtitrate online, filme hd, documentare, filme de Oscar, Al II-lea Razboi Mondial, actiune, aventura, drama, comedie.
Published On: Sat, Nov 25th, 2017

Film – “Agatha Christie’s Poirot” Murder in the Mews (TV Episode 1989)

Agatha Christie Poirot Murder in the Mews

poster Agatha Christie PoirotMurder in the Mews, crimă mister, serie tv, sezon 1, episodul nr.2, film apărut în anul 1989, regia Edward Bennett.
În rolurile principale: David Suchet, Hugh Fraser, Philip Jackson.

Caseta film Murder in the Mews
Titlul original: Murder in the Mews
Regia: Edward Bennett
Scenariul: Clive Exton
Distributia: David Suchet (Hercule Poirot), Hugh Fraser (Captain Hastings), Philip Jackson (Chief Inspector Japp), Pauline Moran (Miss Lemon), Juliette Mole (Jane Plenderleith), David Yelland (Laverton West), James Faulkner (Major Eustace), Gabrielle Blunt (Mrs. Pierce), John Cording (Div. Insp. Jameson)..
Durata: 51 minute
An: 1989
Gen: Crima/Hercule Poirot/Mister/Thriller

Filmul – Agatha Christie Poirot Murder in the Mews
Inspectorul Japp îl întreabă pe detectivul Poirot dacă dorește să-l întovărășească în ceea ce privește o crimă petrecută în Bardsley Garden Mews unde o domnișoară Barbara Allen s-a împușcat în seara de celebrare lui Guy Fawkes, momentul fiind mascat de zgomotul artificiilor de afară. Odată ajunși acolo, ei află prin intermediul medicului că există ceva ciudat în legătură cu moartea tinerei văduve. Doamna Allen a fost găsită de colega sa de casă, domnișoară Jane Plenderleith, care a fost plecată în oraș noaptea trecută. Victima a stat închisă în camera ei și a fost împușcată la nivelul capului, arma fiind găsită în mâna ei. Medicul subliniază faptul că arma este în mâna dreaptă, în timp ce rana este deasupra urechii stângi – reieșind că e imposibil de a trage cu mâna dreaptă. În acest caz, crima e făcută să pară sinucidere. Cel care a săvârșit omorul se vede ca este un criminal neobisnuit de incompetent.

Agatha Christie’s Poirot – Murder in the Mews (TV Episode 1989) subtitrat