Filme vechi, filme subtitrate online, filme romanesti, documentare, filme de Oscar, Al II-lea Razboi Mondial, actiune, aventura, drama, comedie.
Published On: Tue, Mar 10th, 2020

Film – Agenda – Taking Care of Business (1990) Jim Belushi

Share This
Tags

poster Taking Care of Business (1990)Taking Care of Business aka Filofax, comedie, film american, regia Arthur Hiller.
În rolurile principale: Jim Belushi, Charles Grodin, Anne De Salvo.
James Belushi si Charles Grodin fac o echipa teribila in aceasta variatie la Print si cersetor. Belushi il interpreteaza pe Jimmy Dworski, un hot de masini care e inchis intr-o puscarie de minima securitate. Jimmy castiga doua bilete la un meci de basebal gratie unui show radio si nu poate rezista impulsului de a pleca din inchisoare, mai ales atunci cand paznicul nu vrea sa-i lase pe detinuti sa urmareasca meciurile la televizor..

Caseta film Taking Care of Business
Titlul original: Taking Care of Business
Regia: Arthur Hiller
Scenariul: Jill Mazursky, J. J. Abrams
Distributia: James Belushi (Jimmy Dworski / “Spencer Barnes”), Charles Grodin (Spencer Barnes), Mako (Mr. Sakamoto), Héctor Elizondo (the Warden), Veronica Hamel (Elizabeth Barnes), Stephen Elliott (Walter Bentley), Loryn Locklin (Jewel Bentley), John de Lancie (Ted Bradford Jr.), Gates McFadden (Diane Connors), Anne De Salvo (Debbie Lipton), Burke Byrnes (Prison Guard)
Durata: 108 minute
An: 1990
Gen: Comedie

Filmul – Agenda
..Spencer Barnes (Grodin), e un om de afaceri bogat si workaholic care, atunci cand sotia ii da vestea ca il paraseste, chiar inaintea unei mult planificate vacante, isi uita agenda personala intr-o cabina telefonica de pe aeroport. Jimmy gaseste agenda si nu vrea sa i-o returneze decat pentru suma de 1000$. Insa descopera ca agenda contine si o carte de credit. In timp ce calatoreste pana in Malibu, pentru a returna proprietarului obiectul pierdut, el isi asuma identitatea lui Spancer, ducand o viata de lux si dandu-si intalnire cu fiica sefului lui.

Agenda – Taking Care of Business (1990)

Server 1
Server 2 Server 3

About the Author