Filme vechi, filme subtitrate online, documentare, filme de Oscar, Al II-lea Razboi Mondial, actiune, aventura, drama, comedie.
Published On: Tue, Sep 18th, 2018

Film – Al 13-lea Războinic – The 13th Warrior (1999) Antonio Banderas, Diane Venora

Al 13-lea Războinic

poster The 13th Warrior (1999)The 13th Warrior, aventură, istoric, film american, regia John McTiernan.
În rolurile principale: Antonio Banderas, Diane Venora, Dennis Storhøi.
In anul 992, Ibn Fadlan, un emisar musulman aflat pe drumul dintre Bagdad si Saqaliba, este capturat de un grup de vikingi. Ibn si oamenii lui sunt inteligenti si manierati, insa vikingii se comporta ca niste salbatici avand un mare apetit pentru mancare, alcool si femei. Cu toate acestea, cu timpul, Ibn incepe sa se inteleaga cu noii sai amici si sa-i respecte pentru dibacia lor in lupta. El este primit cu bine de catre conducatorul lor, Buliwyf. Insa Ibn trebuie sa-i insoteasca atunci cand acestia se intorc pe pamanturile natale, care sunt invadate de o armata de salbatici si trebuie sa lupte cot la cot cu ei pentru a-i invinge pe ingrozitorii atacatori.

Caseta film The 13th Warrior
Titlul original: The 13th Warrior
Regia: John McTiernan
Scenariul: William Wisher, Jr., Warren Lewis
Distributia: Antonio Banderas (Ahmed ibn Fadlan), Diane Venora (Queen Weilew), Vladimir Kulich (Buliwyf), Dennis Storhøi (Herger – the Joyous), Omar Sharif (Melchisidek), Anders T. Andersen (Wigliff – King’s Son), Richard Bremmer (Skeld – the superstitious), Tony Curran (Weath – the musician), Mischa Hausserman (Rethel – the Archer), Neil Maffin (Roneth), Asbjorn Riis (Halga – the Wise), Clive Russell (Helfdane – the Fat), Daniel Southern (Edgtho – the silent), Oliver Sveinall (Haltaf – the boy), Sven Wollter (King Hrothgar)..
Durata: 103 minute
An: 1999
Gen: Actiune/Aventura/Istoric

Filmul – Al 13-lea Razboinic
Ahmad Ibn Fadlan, un curtean arab, conduce un grup de vikingi in tinutul barbarilor din Nord. Ibn Fadlan este ingrozit de obiceiurile vikingilor – apetitul sexual nestavilit, nepasarea pentru curatenie, sangele rece de care dadeau dovada… Apoi descopera un adevar infricosator: este pe lista celor care trebuie sa lupte impotriva terorii ce-i masacra pe vikingi si le devora cadavrele.

Al 13-lea Războinic – The 13th Warrior (1999) subtitrat