Filme vechi, filme subtitrate online, filme hd, documentare, filme de Oscar, Al II-lea Razboi Mondial, actiune, aventura, drama, comedie.
Published On: Sun, Mar 19th, 2023

Film – Al patrulea gen – The Fourth Kind (2009) Milla Jovovich, Elias Koteas

poster The Fourth Kind (2009)The Fourth Kind, SF, thriller psihologic, film american, regia Olatunde Osunsanmi.
În rolurile principale: Milla Jovovich, Elias Koteas, Hakeem Kae-Kazim.

În 1972, s-a stabilit o scară de măsură pentru întâlnirile extraterestre. Când este observat un OZN, este numit întâlnire de primul gen. Când se adună dovezi, aceasta este cunoscută ca o întâlnire de al doilea gen.
Când contactul se face cu extratereștrii, acesta este al treilea tip. Următorul nivel, răpirea, este al patrulea tip.

Thriller inspirat din fapte reale, The Fourth Kind încearcă să intre în hățișurile unui mister din Alaska. Un orășel din întinderile acoperite de zăpadă cunoaște o imensă rată de dispariții pe parcursul a mai multor decenii. Fiind bazat pe intamplari reale, thriller-ul “The 4th Kind” o are in centrul actiunii pe tanara Abbey, care este insarcinata sa investigheze o serie de disparitii bizare petrecute intr-un mic oras din statul nord-american Alaska pe parcursul ultimilor 40 de ani..

Caseta film The Fourth Kind
Titlul original: The Fourth Kind
Regia: Olatunde Osunsanmi
Scenariul: Olatunde Osunsanmi
Distributia: Milla Jovovich (Abigail “Abbey” Tyler), Charlotte Milchard (Abigail “Abbey” Tyler), Elias Koteas (Abel Campos), Will Patton (Sheriff August Thompson), Corey Johnson (Tommy Fisher), Hakeem Kae-Kazim (Awolowa Odusami), Enzo Cilenti (Scott Stracinsky), Eric Loren (Deputy Ryan), Raphael Coleman (Ronnie Tyler), Mia Mckenna-Bruce (Ashley Tyler), Yulian Vergov (Will Tyler), Olatunde Osunsanmi (Interviewer / Himself), Daphne Alexander (Theresa)
Durata: 98 minute
An: 2009
Gen: Mister/SF/Thriller

Filmul – Al patrulea gen
..Adeptii teoriei conspiratiei acrediteaza ideea ca autoritatile guvernamentale din Statele Unite ale Americii ar fi implicate in rapirile ilegale de persoane de pe teritoriul Alaskai, motiv pentru care este in interesul lor sa musamalizeze cazul ciudatelor si misterioaselor disparitii umane intinse pe parcursul a patru decenii.

Al patrulea gen – The Fourth Kind (2009)