Filme vechi, filme subtitrate online, documentare, filme de Oscar, Al II-lea Razboi Mondial, actiune, aventura, drama, comedie.
Published On: Wed, Sep 4th, 2019

Film – Aladin – Aladdin (2019) Will Smith, Mena Massoud

poster Aladdin (2019)Aladdin, aventură fantezie, film american, regia Guy Ritchie.
În rolurile principale: Will Smith, Mena Massoud, Naomi Scott.
Ca și predecesorul său, Aladdin se inspiră din “Aladdin și lampa fermecată”, o poveste din “O mie și una de nopți”. Spre deosebire de predecesorul său, actualul Aladdin nu este un film de desene animate, ci un live-action regizat de Guy Ritchie. Povestea e următoarea: Aladdin e o pușlama descurcăreață și fermecătoare, un orfan crescut de capul lui pe străzile din Agrabah, un hoțoman cu inimă de aur..

Caseta film Aladdin
Titlul original: Aladdin
Regia: Guy Ritchie
Scenariul: John August, Guy Ritchie
Distributia: Will Smith (Genie / Mariner), Mena Massoud (Aladdin), Naomi Scott (Jasmine), Marwan Kenzari (Jafar), Navid Negahban (Sultan), Nasim Pedrad (Dalia), Billy Magnussen (Prince Anders), Jordan A. Nash (Omar), Taliyah Blair (Lian)..
Durata: 128 minute
An: 2019
Gen: Aventura/Fantezie

Filmul – Aladin
..Chiar inocența lui e motivul pentru care maleficul vrăjitor Jafar îl alege pentru a intra în Peștera Minunilor. Dar odată ajuns acolo, Aladdin pune mâna pe lampa fermecată și, cu ajutorul duhului ei, încearcă să o vrăjească pe prințesa Jasmine, de care e îndrăgostit până peste urechi.

Aladin – Aladdin (2019)

Server 2 Server 3 Server 4