Filme vechi, filme subtitrate online, filme romanesti, documentare, filme de Oscar, Al II-lea Razboi Mondial, actiune, aventura, drama, comedie.
Published On: Mon, May 9th, 2016

Film – Album de familie – Family Album (TV Movie 1994)

Album de familie

poster Family Album (TV Movie 1994) Family Album, drama romantica, mini-serie TV, film american aparut in 1994, regia Jack Bender.
In rolurile principale: Jaclyn Smith, Michael Ontkean, Joe Flanigan, Joel Gretsch, Brian Krause, Kristin Minter.
Family Album (TV Movie 1994) se bazeaza pe romanul Family Album, scris de Danielle Steel.

Caseta film Family Album
Titlul original: Family Album
Regia: Jack Bender
Scenariul: Karol Ann Hoeffner, Danielle Steel
Distributia: Jaclyn Smith (Faye Price Thayer), Michael Ontkean (Ward Thayer), Joe Flanigan (Lionel Thayer), Kristin Minter (Valerie ‘Val’ Thayer), Leslie Horan (Anne Thayer / O’Hara), Brian Krause (Greg Thayer), Tom Mason (Bill O’Hara), Joel Gretsch (John), Paul Satterfield (Paul Steel), John Waters (Vincent)
Durata: 240 minute
An: 1994
Gen: Drama/Romantic

Filmul – Album de familie
O privire in albumul cu fotografii al familiei Thayer scoate la iveala istoria de patru decenii a zbuciumatei casatorii a unei foste vedete de la Hollywood cu un playboy foarte bogat, ca si bucuriile si necazurile, adesea tragice, prin care trec cei patru copii rebeli ai lor, doua fete si doi baieti.
Din clipa in care tanarul locotenent Ward Thayer o intalneste pe actrita Faye Price, in perioada razboiului din Coreea, stie ca se va casatori cu ea. Ceea ce se si intampla, Faye renuntand la o cariera de succes pentru barbatul iubit si pentru familie. (Cinemagia)

Family Album (TV Movie 1994) subtitrat
Partea 1


Partea 2

About the Author

Filme vechi, filme subtitrate, filme romanesti, documentare, filme de Oscar.