Filme vechi, filme subtitrate online, documentare, filme de Oscar, Al II-lea Razboi Mondial, actiune, aventura, drama, comedie.
Published On: Wed, Nov 1st, 2023

Film – Alearga spre soare – Run for the Sun (1956) Richard Widmark

Aleargă spre soare

poster Run for the Sun (1956)Run for the Sun, aventură thriller, film american, regia Roy Boulting.
In rolurile principale: Richard Widmark, Trevor Howard, Jane Greer.

În America Centrală, un romancier de acțiune și aventură și o jurnalistă a unei reviste se află la cheremul criminalilor de război naziști.

Caseta film Run for the Sun (1956)
Titlul original: Run for the Sun
Titlul alternativ: La course au soleil / La preda umana / Der Sonne entgegen
Regia: Roy Boulting
Scenariul: Dudley Nichols, Roy Boulting
Distributia: Richard Widmark (Michael Latimer), Trevor Howard (Browne), Jane Greer (Katie Connors), Peter van Eyck (Dr. Van Anders / Colonel Von Andre), Juan García (Fernandez), José Antonio Carbajal (Paco), José Chávez (Pedro), Guillermo Calles (Paco), Margarito Luna (Gran-Hotel Proprietor), Guillermo Bravo Sosa (Gran-Hotel Waiter), Enedina Díaz de León (Paco’s Wife), Carlos Henning (Jan)
Durata: 99 minute
An: 1956
Gen: Aventura/Thriller

Filmul – Alearga spre soare
Katie Connors (Jane Greer), din personalul editorial al revistei Sight, călătorește la San Marcos, un sat de pescari mexican îndepărtat, în căutarea romancierului și aventurierului Mike Latimer (Richard Widmark), care a abandonat scrisul „în vârful faimei sale” și s-a ascuns.
Ea află curând că el este într-adevăr acolo, răsfățându-se cu băutura, pescuitul, vânătoarea și zborul cu avionul. Katie se străduiește să-l întâlnească, prefăcându-se că nu-i cunoaște identitatea, dar Latimer vede cu ușurință prin negările ei stângace și este imediat atras de ea.
În următoarele zile, cei doi se bucură de compania celuilalt, dar s-ar putea ca Katie să se îndrăgostească de el și ascunde adevăratul motiv pentru care se află acolo..

Run for the Sun (1956)