Filme vechi, filme subtitrate online, documentare, filme de Oscar, Al II-lea Razboi Mondial, actiune, aventura, drama, comedie.
Published On: Tue, Apr 23rd, 2019

Film – Alice nu mai locuiește aici – Alice Doesn’t Live Here Anymore (1974) Ellen Burstyn, Kris Kristofferson

poster Alice Doesn't Live Here Anymore (1974)Alice Doesn’t Live Here Anymore, dramă romantică, film american, regia Martin Scorsese; Un premiu şi 2 nominalizări Oscar, 2 nominalizări Globul de Aur, 4 premii şi 3 nominalizări BAFTA, o nominalizare Cannes.
În rolurile principale: Ellen Burstyn, Kris Kristofferson, Mia Bendixsen.

În ciuda faptului că era speriată de el si de certurile fără sfârșit, Alice Hyatt, o femeie in varsta de treizeci și cinci de ani și mama, este devastata când soțul ei, Donald, este ucis într-un accident de circulație.
Fara prea multa calificare, cu excepția faptului că, este cântăreață, Alice, alături de fiul său precoce de unsprezece ani Tommy, decide să se mute din actuala lor casă din Socorro, New Mexico, în orașul natal din Monterrey, California, singurul loc in care s-a simțit vreodată fericita.
Ea planuieste sa dea concerte de-a lungul drumului pentru a castiga bani si pentru a reveni la Monterrey pana la sfarsitul verii si inceputul anului scolar al lui Tommy..

Caseta film Alice Doesn’t Live Here Anymore
Titlul original: Alice Doesn’t Live Here Anymore
Regia: Martin Scorsese
Scenariul: Robert Getchell
Distributia: Ellen Burstyn (Alice Hyatt), Mia Bendixsen (8-year-old Alice), Alfred Lutter (Tommy Hyatt), Kris Kristofferson (David), Billy “Green” Bush (Donald Hyatt), Diane Ladd (Florence Jean Castleberry), Valerie Curtin (Vera),
Lelia Goldoni (Bea), Lane Bradbury (Rita)..
Durata: 112 minute
An: 1974
Gen: Drama/Romantic

Premii Alice Doesn’t Live Here Anymore (1974)
Premii Oscar 1975: Cea mai buna actrita in rol principal – Ellen Burstyn.

Filmul – Alice nu mai locuieste aici
..Căutarea lui Alice pentru un loc de muncă la fiecare oprire il lasă pe Tommy de multe ori să se descurce singur, ceea ce îl face sa devina și mai precoce. Comportamentul său este favorizat de Alice, deoarece relația lor este adesea mai degrabă o problemă de prietenie decât mama și fiu.
Planurile lui Alice deseori nu se adeveresc, așa cum își imaginează, mai ales că este forțată să-și ia o slujbă de chelnerita la Mel și Ruby’s Diner. Intalnirea cu un fermier divortat in acest ultim loc al pelerinajului ei o determina sa treaca peste dezamagiri si sa incerce, poate pentru o ultima data, sa faca parte dintr-o familie.

Alice nu mai locuiește aici – Alice Doesn’t Live Here Anymore (1974) subtitrat

Server 1
Server 2