Filme vechi, filme subtitrate online, filme hd, documentare, filme de Oscar, Al II-lea Razboi Mondial, actiune, aventura, drama, comedie.
Published On: Thu, Sep 14th, 2023

Film – Aligator – Alligator (1980)

Aligator

poster Alligator (1980)Alligator, horror S.F., film american, regia Lewis Teague.
In rolurile principale: Robert Forster, Robin Riker, Michael V. Gazzo[.

Caseta film Alligator (1980)
Titlul original: Alligator
Regia: Lewis Teague
Scenariul: John Sayles
Distributia: Robert Forster (Detective David Madison), Robin Riker (Marisa Kendall), Michael V. Gazzo (Chief Clark), Dean Jagger (Slade), Sydney Lassick (Luke Gutchel), Jack Carter (The Mayor), Perry Lang (Officer Jim Kelly), Henry Silva (Colonel Brock), Bart Braverman (Thomas Kemp), Angel Tompkins (Newswoman)..
Durata: 94 minute
An: 1980
Gen: Horror/SF/Thriller

Filmul – Aligator
În 1968, o adolescentă cumpără un pui de aligator american în timp ce se afla în vacanță cu familia ei la o capcană turistică din Florida. Când familia se întoarce acasă, în Chicago, tatăl fetiței, morocănos și fobic cu animalele, aruncă animalul rapid în toaletă și în canalizarea orașului.

Puiul de aligator supraviețuiește hrănindu-se cu cadavrele animalelor folosite în experimente ilegale și aruncate în canalizare. Aceste animale au fost folosite ca subiecți de testare pentru o formulă de creștere experimentală menită să crească producția de carne de animale din agricultură. Totuși, proiectul a fost abandonat deoarece, în timp ce formula a avut efectul dorit de a face animalele mai mari decât în ​​mod normal, a avut efectul secundar nedorit de a crește masiv metabolismul animalelor, făcându-le să dezvolte un apetit nesățios..

Alligator (1980)