Filme vechi, filme subtitrate online, filme hd, documentare, filme de Oscar, Al II-lea Razboi Mondial, actiune, aventura, drama, comedie.
Published On: Sun, Apr 7th, 2019

Film – Am dreptul să ucid ? – L’insoumis (The Unvanquished) (1964) Alain Delon, Lea Massari

poster L'insoumis (The Unvanquished) (1964)L’insoumis aka Have I the Right to Kill?, film noir, film francez, regia Alain Cavalier.
În rolurile principale: Alain Delon, Lea Massari, Georges Géret.

Caseta film L’insoumis
Titlul original: L’insoumis
Titlul alternativ: Il ribelle di Algeri / Tengo derecho a matar / La muerte no deserta / Terei o Direito de Matar?
Regia: Alain Cavalier
Scenariul: Jean Cau, Alain Cavalier
Distributia: Alain Delon (Thomas Vlassenroot), Léa Massari (Dominique Servet), Georges Géret (le lieutenant Fraser), Maurice Garrel (Pierre Servet), Robert Castel (Amerio), Pierre Collet (le gendarme), Viviane Attia (Maria), Robert Bazil (le père de Maria), Paul Pavel (Félicien), Camille de Casabianca (la fille de Thomas)
Durata: 114 minute
An: 1964
Gen: Drama/Thriller

Filmul – Am dreptul să ucid ?
După ce dezertează din Legiunea Franceză, Thomas Vlassenroot e racolat de fostul său șef pentru un grup care se opune eliberării Algeriei. Astfel ajunge să fie gardianul lui Dominique Servet, o avocată care se află în Algeria pentru a apăra naționaliști algerieni și care a fost răpită de grup. Însă Thomas se îndrăgostește de prizoniera sa și o ajută să scape și să se întoarcă în Franța. Revenit el însuși în Franța, Thomas ia trenul spre Lyon pentru a o revedea pe Dominique.

Am dreptul să ucid ? – L’insoumis (The Unvanquished) (1964)
subtitrat

Server 1
Server 2