Filme vechi, filme subtitrate online, documentare, filme de Oscar, Al II-lea Razboi Mondial, actiune, aventura, drama, comedie.
Published On: Mon, Apr 17th, 2023

Film – Amantul francez – Until September (1984)

Amantul francez

poster Until September (1984)Until September, dramă romantică, film american, regia Richard Marquand.
In rolurile principale: Karen Allen, Thierry Lhermitte, Christopher Cazenove.

Janice Lee Graham a scris scenariul pe baza celor unsprezece ani în care a trăit la Paris. După ce a fost angajată ca secretară pentru directorul executiv al 20th Century Fox, Edward S. Feldman, ea a vândut scenariul lui Michael Gruskoff în 1982.

Caseta film Until September (1984)
Titlul original: Until September
Regia: Richard Marquand
Scenariul: Janice Lee Graham
Distributia: Karen Allen (Mo Alexander), Thierry Lhermitte (Xavier de la Perouse), Christopher Cazenove (Philip), Hutton Cobb (Andrew), Michael Mellinger (Colonel Viola), Nitza Shaul (Sylvia), Rachel Robertson (Carol), Raphaëlle Spencer (Jenny), Joanna Pavlis (Marcia), Helen Desbiez (Sophie), Steve Gadler (Carry), Gérard Caillaud (Airline Official)
Durata: 95 minute
An: 1984
Gen: Drama/Romantic

poster 2 Until September (1984)Filmul – Amantul francez
Ghinionul lui Mo Alexander este pierderea zborului din Paris, bagajele și grupul ei de turisti aflându-se în avion. Ca și cum nu ar fi fost de ajuns, ea află că va dura câteva zile până când agenția de voiaj va rezolva problema.
Între timp, Mo îl întâlnește pe Xavier, un parizian adevărat, care vede în Mo o oportunitate bună de-a se distra cât familia lui e plecată din oraș. Femeia are o aventură cu el, și începe să aibă mustrări de conștiință. Pentru Xavier, femeia e o provocare pentru identitatea sa culturală și îi vine greu să se mai îndepărteze de ea. Cei doi se bucură de o frumoasă relație fizică și emoțională, iar la sfârșit, faptul că Xavier se îndrăgostește de Mo îl schimbă total.

Until September (1984)