Filme vechi, filme subtitrate online, documentare, filme de Oscar, Al II-lea Razboi Mondial, actiune, aventura, drama, comedie.
Published On: Tue, Aug 16th, 2011

Film – Amnezie cu surprize (1987) – Overboard – vedeti aici filmul

Amnezie cu surprize

 

poster Film - Amnezie cu surprize (1987) - Overboard “Overboard”, comedie romantica, film aparut in 1987, regia Garry Marshall.
In rolurile principale: Goldie Hawn si Kurt Russell.
Filmul Overboard, vag inspirat de productia italiana “Swept Away” (Travolti da un insolito destino nell’azzurro mare d’agosto), a fost adaptat mai tarziu pentru televiziunea coreeana de sud, devenind seria TV “Couple or Trouble” (2006).

Caseta film Amnezie cu surprize
Titlul original: Overboard
Regia: Garry Marshall
Scenariul: Leslie Dixon
Distributia: Goldie Hawn (Joanna Stayton / Annie Proffitt), Kurt Russell (Dean Proffitt), Edward Herrmann (Grant Stayton III), Katherine Helmond (Edith Mintz), Roddy McDowall (Andrew), Michael G. Hagerty (Billy Pratt), Brian Price (Travis Proffitt), Jared Rushton (Charlie Proffitt), Jamie Wild (Greg Proffitt), Jeffrey Wiseman (Joey Proffitt)
Durata: 106 minute
An: 1987
Gen: Comedie

FilmulAmnezie cu surprize
Dean Proffitt este un tamplar vaduv si duce o viata simpla impreuna cu cei 4 copii ai sai. La cererea unei miliardare capricioase, Joanna Stayton, care traieste pe un iaht, Dean îiconstruieste un dulap de stejar pentru nenumaratele ei perechi de pantofi.
Pretextand ca dulapul ar fi trebuit sa fie facut din lemn de cedru, si refuzand sa-i plateasca cei 600$ pentru munca prestata, Joanna il arunca peste bord pe Dean si cutia cu sculele acestuia, insa.. chiar in acea noapte, in timp ce-si cauta pe punte inelul de casatorie, Joanna cade peste bord, are o amnezie, este salvata de un vas si ajunge in spitalul din localitate.
Stirea cu accidentul este difuzata la Tv.
Afland de la televizor despre accident si amnezie, Dean, hotarat sa-si recupereze pierderile, se duce spital, pretinde ca este sotul si o aduce pe Joanna acasa la el..

Filmul Amnezie cu surprize – Overboard (1987) subtitrat