Filme vechi, filme subtitrate online, documentare, filme de Oscar, Al II-lea Razboi Mondial, actiune, aventura, drama, comedie.
Published On: Thu, Oct 17th, 2019

Film – Amnezie cu surprize – Overboard (2018) Anna Faris, Eugenio Derbez

poster Overboard (2018)Overboard, comedie romantică, film american, regia Rob Greenberg.
În rolurile principale: Eugenio Derbez, Anna Faris, Eva Longoria.
Leonardo (EUGENIO DERBEZ), un seducător egoist și răsfățat, face parte din cea mai bogată familie din Mexic și asupra lui Kate (ANNA FARIS) , o mamă singură ce de abia își duce traiul împreună cu cei 3 copii ai ei.

Kate e angajată să mențină curățenia pe luxosul iaht al lui Leonardo, până în momentul în care e concediată pe nedrept de acesta, care, pe deasupra, refuză și să-i plătească ce îi datorează. La scurt timp după acest lucru, Leonardo cade peste bord în timpul unei petreceri prea înfierbântate și se trezește a doua zi pe mal, suferind de cea mai acută formă de amnezie. Kate apare la spital și, ca să i-o plătească, îl convinge pe Leonardo că e soțul ei și îl pune la muncă-pentru prima oară în viața lui..

Caseta film Overboard
Titlul original: Overboard
Regia: Rob Greenberg
Scenariul: Bob Fisher, Rob Greenberg, Leslie Dixon
Distributia: Eugenio Derbez (Leonardo Montenegro), Anna Faris (Kate Sullivan), Eva Longoria (Theresa), Mel Rodriguez (Bobby), Hannah Nordberg (Emily Sullivan), Alyvia Alyn Lind (Olivia Sullivan), Payton Lepinski (Molly Sullivan), Fernando Luján (Papi Montenegro), Cecilia Suárez (Magdalena Montenegro), Mariana Treviño (Sofia Montenegro), John Hannah (Colin)..
Durata: 112 minute
An: 2018
Gen: Comedie/Romantic

Filmul – Amnezie cu surprize
..La început Leonardo e nefericit și stângaci, dar încet-încet începe să se descurce. În cele din urmă, Leonardo câștigă respectul noii sale “familii” și a colegilor de muncă. Dar adevărata familie de miliardari a lui Leonardo îl caută pe acesta cu disperare. În același timp, pericolul ca lui Leonardo să-i revină brusc memoria plutește în aer.

Amnezie cu surprize – Overboard (2018)

Server 1
Server 2 Server 3