Filme vechi, filme subtitrate online, documentare, filme de Oscar, Al II-lea Razboi Mondial, actiune, aventura, drama, comedie.
Published On: Tue, Dec 31st, 2019

Film – Amundsen (2019) / subtitrat

poster Amundsen (2019)Amundsen, biografic, film norvegian, regia Espen Sandberg.
În rolurile principale: Pål Sverre Hagen, Christian Rubeck, Katherine Waterston.

Roald Engelbregt Gravning Amundsen (n. 16 iulie 1872 – d. 18 iunie 1928)
a fost un explorator norvegian al zonelor polare. A fost primul om care a ajuns la Polul Sud (în 1911). De asemenea, a fost primul navigator care a reușit să traverseze Pasajul de nord-vest. A dispărut în iunie 1928, în timp ce lua parte la o misiune de salvare în Arctica.

Caseta film Amundsen
Titlul original: Amundsen
Regia: Espen Sandberg
Scenariul: Ravn Lanesskog
Distributia: Pål Sverre Hagen (Roald Amundsen), Katherine Waterston (Bess Magids), Christian Rubeck (Leon Amundsen), Ruby Dagnall (Aline Amundsen), Trond Espen Seim (Fridtjof Nansen), Mads Sjøgård Pettersen (Helmer Hanssen), Jonas Strand Gravli (Leif Dietrichson), Fridtjov Såheim (Hjalmar Johansen), Ole Andre Kaada (Oscar Wisting), Ole Christopher Ertvaag (Hjalmar Riiser-Larsen), Ted Otis (Lincoln Ellsworth), Ida Ursin-Holm (Kristine “Kiss” Elisabeth Bennett), Preben Hodneland (Fredrik Ramm)..
Durata: 125 minute
An: 2019
Gen: Biografic/Drama/Istoric

Filmul – Amundsen
ROALD AMUNDSEN A DISPĂRUT LA 18 IUNIE 1928. ÎNCĂ NU ÎMPLINISE 56 DE ANI. ZIUA DE 14 DECEMBRIE, ÎN CARE AMUNDSEN A AJUNS LA POLUL SUD, A DEVENIT ÎN NORVEGIA
O ZI DE SĂRBĂTOARE NAŢIONALĂ.

Amundsen (2019)

Server 1
Server 2