Filme vechi, filme subtitrate online, filme hd, documentare, filme de Oscar, Al II-lea Razboi Mondial, actiune, aventura, drama, comedie.
Published On: Sun, Oct 6th, 2019

Film – Angajatul lunii – Employee of the Month (2006)

poster Employee of the Month (2006)Employee of the Month, comedie, film american, regia Greg Coolidge.
În rolurile principale: Jessica Simpson, Dane Cook, Dax Shepard.
La Super Club, un imens supermarket, toti angajatii au un singur vis: sa castige titlul de “Angajatul Lunii”, care le aduce extraordinara onoare de a-si vedea fotografia expusa in salile angajatilor. Zack Bradley (Dane Cook), responsabil de depozit, si Vince Downey (Dax Shepard), un casier, sunt doi dintre angajatii care intra in competitie. Vince este casierul-sef si este respectatul castigator al nu mai putin de 17 titluri consecutive de “Angajatul Lunii”, pe cand Zack este un mare lenes, dar foarte popular printre colegii lui..

Caseta film Employee of the Month
Titlul original: Employee of the Month
Regia: Greg Coolidge
Scenariul: Don Calame, Chris Conroy, Greg Coolidge
Distributia: Dane Cook (Zack Bradley), Jessica Simpson (Amy Renfro), Dax Shepard (Vince Downey), Tim Bagley (Glen Garry), Andy Dick (Lon Neilson), Brian George (Iqbal Raji), Harland Williams (Russell Porpis-Gunders), Efren Ramirez (Jorge Mecico), Sean Whalen (Dirk Dittman), Marcello Thedford (Semi), Danny Woodburn (Glen Ross)
Durata: 108 minute
An: 2006
Gen: Comedie/Romantic

Filmul – Angajatul lunii
..El nu a castigat niciun titlu pana acum, dar concureaza in momentul in care noua angajata Amy (Jessica Simpson) anunta ca nu se intalneste decat cu onorabilii posesori ai unui astfel de titlu. Zack si Vince intra in competitie pentru a-i castiga inima frumoasei Amy. Ultimul vrea s-o impresioneze cu cele 17 premii ale lui si cu abilitatile de casier, pe cand primul foloseste metode foarte diferite si anume glumele si… vraja. Dupa ce isi da seama ca Amy incepe sa-l prefere pe Vince, Zack intelege ca singura lui sansa de a deveni iubitul ei este sa castige titlul de “Angajatul Lunii”.

Angajatul lunii – Employee of the Month (2006)

Server 1
Server 2 Server 3