Filme vechi, filme subtitrate online, documentare, filme de Oscar, Al II-lea Razboi Mondial, actiune, aventura, drama, comedie.
Published On: Thu, Aug 23rd, 2018

Film – Animale americane – American Animals (2018) Evan Peters, Barry Keoghan

Share This

Animale americane

poster American Animals (2018)American Animals, crimă dramă, coproducție Marea Britanie / SUA, regia Bart Layton.
În rolurile principale: Evan Peters, Barry Keoghan, Blake Jenner.
Patru bărbați tineri își confundă viața cu filmul și încearcă unul dintre cele mai îndrăznețe jafuri din istoria Statelor Unite.

Caseta film American Animals
Titlul original: American Animals
Regia: Bart Layton
Scenariul: Bart Layton
Distributia: Evan Peters (Warren Lipka), Barry Keoghan (Spencer Reinhard), Blake Jenner (Chas Allen), Jared Abrahamson (Eric Borsuk), Udo Kier (Mr. Van Der Hoek), Ann Dowd (Betty Jean Gooch), Barry Keoghan (Spencer Reinhard), Blake Jenner (Chas Allen), Udo Kier (Mr. Van Der Hoek)..
Durata: 116 minute
An: 2018
Gen: Crima/Drama

Filmul – Animale americane
Povestirea sare frecvent între interviurile cu oamenii reali reprezentați în film și evenimentele în sine realizate de actori.
În 2003, în Lexington, Kentucky, Spencer Reinhard (Barry Keoghan) este un student la artă care simte că viața lui nu are sens, că are nevoie de ceva interesant, chiar dacă tragic, să se întâmple în viața lui pentru a inspira o mai mare artă. Warren Lipka (Evan Peters) este un student rebel la o bursă atletică, deși nu-i pasă prea mult de sport și urmărește doar educația pentru a-și satisface familia.
După ce Spencer primește o călătorie la colecția rară de cărți a bibliotecii Universității Transilvania, cei doi prieteni încep să planifice o ediție extrem de valoroasă a publicației “The Birds of America” de John James Audubon și alte cărți rare.

Animale americane – American Animals (2018) subtitrat

Server 1

Server 2