Filme vechi, filme subtitrate online, filme hd, documentare, filme de Oscar, Al II-lea Razboi Mondial, actiune, aventura, drama, comedie.
Published On: Thu, Feb 22nd, 2024

Film – Animale de companie – Pets (1973)

Femei, animale de companie

poster Pets (1973)Pets, dramă erotică, film american, regia Raphael Nussbaum.
In rolurile principale: Ed Bishop, Joan Blackman, Candice Rialson.

Caseta film Pets (1973)
Titlul original: Pets
Regia: Raphael Nussbaum
Scenariul: David Bowen, Raphael Nussbaum, Richard Reich
Distributia: Ed Bishop (Vincent Stackman), Joan Blackman (Geraldine Mills), Candice Rialson (Bonnie), Teri Guzman (Pat), Frank Parker (Dan Daubrey), Matt Green (Ron the Burglar), Mike Cartel (Bonnie’s Brother), K.T. Stevens (Mrs. Daubrey), Roberto Contreras (The Gardener), Berry Kroeger (The Art Connoisseur), Walton Dornisch (The Hitchhiker), Rodney Wallace (Hoodlum)..
Durata: 103 minute
An: 1973
Gen: Drama/Erotic

Filmul – Femei, animale de companie
Bonnie, o adolescentă fugară naivă, dar hotărâtă și înflăcărată, se trezește pierdută și în derivă în America.
Frumoasa tânără se confruntă cu o gamă colorată de oameni ciudați care o tratează toți ca pe un obiect: violenta Pat o face pe Bonnie să o ajute să-l răpească pe Dan Daubrey, de vârstă mijlocie; pictorița lesbiană dominatoare Geraldine Mills vrea ca Bonnie să fie fata ei de suflet și o folosește ca model; și misoginul, bolnavul bogat, Vincent Stackman, o dorește pe biata Bonnie ca pe o posesiune supremă de preț, în menajeria sa de femele în cușcă, pe care le ține închise în subsolul conacului său elegant și îndepărtat..

Pets (1973)