Filme vechi, filme subtitrate online, filme hd, documentare, filme de Oscar, Al II-lea Razboi Mondial, actiune, aventura, drama, comedie.
Published On: Tue, Oct 1st, 2019

Film – Anna (2019) / Luc Besson – subtitrat

poster Anna (2019)Anna, acțiune thriller, film francez, regia Luc Besson.
În rolurile principale: Sasha Luss, Helen Mirren, Luke Evans.
În Moscova anilor 1980, Anna este o femeie care are nevoie de o șansă. Societatea patriarhală în care trăiește nu îi prea oferă nicio șansă decât la a duce o viață de supunere. Într-o zi i se oferă ocazia de a lucra pentru KGB, sub aripa Olgăi (Helen Mirren), o femeie neîndurătoare. Curând descoperă că ea însăși este o asasină nemiloasă, în timp ce lucrează sub acoperire ca fotomodel..

Caseta film Anna
Titlul original: Anna
Regia: Luc Besson
Scenariul: Luc Besson
Distributia: Sasha Luss (Anna Poliatova), Helen Mirren (Olga), Luke Evans (Alexander “Alex” Tchenkov), Cillian Murphy (Leonard Miller), Lera Abova (Maud), Alexander Petrov (Petyr), Nikita Pavlenko (Vlad), Anna Krippa (Nika), Aleksey Maslodudov (Jimmy), Eric Godon (Vassiliev), Ivan Franěk (Mossan), Jean-Baptiste Puech (Samy), Nastya Sten (Blonde Anna)
Durata: 118 minute
An: 2019
Gen: Actiune/Thriller

Filmul – Anna
..Dincolo de frumusețea izbitoare a Annei Politova se găsește așadar un secret periculos care o transformă în cea mai letală armă a guvernului, un asasin antrenat să nu-și rateze ținta și să facă față oricărei confruntări.

Anna (2019)

Server 1 Server 2 Server 3