Filme vechi, filme subtitrate online, documentare, filme de Oscar, Al II-lea Razboi Mondial, actiune, aventura, drama, comedie.
Published On: Fri, Dec 22nd, 2017

Film – Anul cometei – Year Of The Comet (1992)

Anul cometei

poster Year Of The Comet (1992)Year Of The Comet, aventură, comedie romantică, film american apărut în anul 1992, regia Peter Yates.
În rolurile principale: Penelope Ann Miller, Tim Daly, Louis Jourdan, Ian Richardson.

Caseta film Year Of The Comet
Titlul original: Year Of The Comet
Regia: Peter Yates
Scenariul: William Goldman
Distributia: Timothy Daly (Oliver Plexico), Penelope Ann Miller (Margaret Harwood), Louis Jourdan (Philippe), Ian Richardson (Mason Harwood), Nick Brimble (Jamie), Shane Rimmer (T.T. Kelleher)
Durata: 91 minute
An: 1992
Gen: Aventura/Comedie/Romantic

Filmul – Anul cometei
Dupa ce este descoperita o sticla de vin extrem de rara, imbuteliata in perioada in care cometa Halley a fost observata prima oara, Margaret Harwood (Penelope Ann Miller) este trimisa sa o recupereze, pentru a fi vanduta ulterior la o licitatie. Impreuna cu ea merge si Oliver Plexico (Timothy Daly), in calitate de ghid si asistent. Calatoria, care ar fi trebuit sa fie una simpla si incununata de succes, se tranforma intr-o cursa internationala periculoasa, deoarece, din motive necunoscute si ciudate, foarte multa lume doreste sa puna mana pe pretioasa sticla.

Anul cometei – Year Of The Comet (1992) subtitrat