Filme vechi, filme subtitrate online, documentare, filme de Oscar, Al II-lea Razboi Mondial, actiune, aventura, drama, comedie.
Published On: Sat, May 4th, 2019

Film – Apă întunecată – Dark Water (2005) Jennifer Connelly, Ariel Gade, John C. Reilly

poster Dark Water (2005)Dark Water, dramă horror, film american, regia Walter Salles.
În rolurile principale: Jennifer Connelly, Ariel Gade, John C. Reilly.
Totul începe în Apartamentul 9F. Aici locuiește o mamă singură, Dahlia Williams (rol interpretat de actrița laureată a Premiului Oscar® Jennifer Connelly), încercând să înceapă o viață nouă. În dorința de a evada din bătălia amară pe care o poartă cu soțul ei înstrăinat pentru custodia copilului, Dahlia se mută împreună cu fiica ei, Ceci, într-un bloc de apartamente în ruină, aflat în Roosevelt Island, o zonă de periferie din New York City. Noua lor locuință le oferă un refugiu insuficient. Blocul este dărăpănat, plin de zgomote sinistre, are un lift șubred și pete de apă întunecată – un decor suficient de straniu. Dar Dahlia începe să bănuiască în scurt timp că există un pericol și mai mare..

Caseta film Dark Water
Titlul original: Dark Water
Regia: Walter Salles
Scenariul: Rafael Yglesias
Distributia: Jennifer Connelly (Dahlia Williams), Dougray Scott (Kyle Williams), John C. Reilly (Mr. Murray), Ariel Gade (Cecilia “Ceci” Williams), Perla Haney-Jardine (Natasha Rimsky / Young Dahlia), Tim Roth (Jeff Platzer), Pete Postlethwaite (Mr. Veeck), Camryn Manheim (Ceci’s Teacher)
Durata: 105 minute
An: 2005
Gen: Drama/Horror/Mister

Filmul – Apă întunecată
..Cine sau ce anume joacă aceste jocuri mentale cu Dahlia? Mai poate ea oare să aibă încredere în simțurile ei, când propria-i imaginație o ia razna? Pe măsură ce se adună tot mai multe fantome văzute de Ceci și o sumedenie de alte evenimente stranii, Dahlia începe să se întrebe în cine mai poate avea încredere și ce mai poate să creadă. Ea însă nu se va da în lături de la nimic pentru a descifra această enigmă și a-și proteja fiica… chiar și atunci când apele întunecate se strâng în jurul lor.

Apă întunecată – Dark Water (2005) subtitrat

Server 1 Server 2