Filme vechi, filme subtitrate online, filme hd, documentare, filme de Oscar, Al II-lea Razboi Mondial, actiune, aventura, drama, comedie.
Published On: Sat, Nov 2nd, 2019

Film – Apocalipsa – End of Days (1999) Arnold Schwarzenegger

poster End of Days (1999)End of Days, acțiune horror, film american, regia Peter Hyams.
În rolurile principale: Arnold Schwarzenegger, Gabriel Byrne, Robin Tunney.

“Cînd se vor împlini cei o mie de ani Satana va fi dezlegat si va iesi din temnita lui”. APOCALIPSA 20:7

Orasul New York, anul 1979. Într-un spital din Manhattan se naste o fetita. În aceeasi zi într-o catedrala mareata din Vatican, un tînar prelat îl anunta pe Papa de nasterea copilului. De secole lumea se temea de nasterea fetitei. Mai mult decît atît prezicerea Bibliei s-a adeverit: copilul, Christine, poarta înca de la nastere semnul anti-Christ-ului si a fost aleasa pentru împreunarea cu diavolul. Dupa ce a fost supusa unui botez neortodox la morga spitalului, ea a fost redata mamei sale ca si cînd nimic nu s-ar fi întîmplat. Dar lucrurile erau departe de a fi normale. Inevitabila numaratoare inversa catre Judecata de Apoi tocmai începuse..

Caseta film End of Days
Titlul original: End of Days
Titlul alternativ: La fin des temps / Giorni contati / El día final / Конец света
Regia: Peter Hyams
Scenariul: Andrew W. Marlowe
Distributia: Arnold Schwarzenegger (Jericho Cane), Robin Tunney (Christine York), Gabriel Byrne (Satan – The unnamed banker), Kevin Pollak (Bobby Chicago), CCH Pounder (Det. Marge Francis), Derrick O’Connor (Thomas Aquinas), Miriam Margolyes (Mabel), Udo Kier (Dr. Abel), Victor Varnado (Albino), Mark Margolis (The Pope), Rod Steiger (Father Kovak), John Timothy Botka (the Satanic police officer), Marc Lawrence (Old Man), Michael O’Hagan (Vatican cardinal)..
Durata: 122 minute
An: 1999
Gen: Actiune/Fantezie/Horror/Thriller

Filmul – Apocalipsa
..Orasul New York, 28 decembrie 1999. În timp ce întreaga lume se apropie de sfîrsitul secolului si al mileniului, acesta este si începutul sfîrsitului.

Jericho Cane (ARNOLD SCHWARZENEGGER), un fost politist demoralizat, îsi începe o noua zi obisnuita, neavînd habar de ce îl va astepta în viitorul apropiat. Slujba lui de agent de securitate alaturi de partenerul sau Chicago (KEVIN POLLAK) devenise o rutina insuportabila mai ales de cînd sotia si fiica lui fusesera ucise cu cruzime. Dupa o confruntare ciudata cu un om al strazii aparent nebun, care îl avertiza ca sfîrsitul lumii se apropie, Cane salveaza o tînara pe nume Christine York (ROBIN TUNNEY) de atacatorii care îi intrasera prin efractie în casa. Dar curînd el se trezeste atras, împotriva vointei sale, într-un joc periculos de-a soarecele si pisica în momentul în care îsi da seama ca ea este cheia într-un joc terifiant al satanei.

Apocalipsa – End of Days (1999)