Filme vechi, filme subtitrate online, filme hd, documentare, filme de Oscar, Al II-lea Razboi Mondial, actiune, aventura, drama, comedie.
Published On: Tue, Oct 29th, 2019

Film – Arizona (1940) Jean Arthur, William Holden

Share This
Tags

poster Arizona (1940)Arizona, western, film american, regia Wesley Ruggles.
În rolurile principale: Jean Arthur, William Holden, Warren William.
Arizona, Tucson, 1860. Viaţa în teritoriu era foarte dură şi nu rezistau decât bărbaţii foarte puternici, în acele zile de pionierat. Dar în această lume a bărbaţilor, o femeie, Phoebe, se încăpăţânează să întemeieze o linie de transport de mărfuri, intuind că zona este în plină dezvoltare. Numai că are de luptat cu cu nişte comercianţi locali corupţi şi violenţi..

Caseta film Arizona
Titlul original: Arizona
Regia: Wesley Ruggles
Scenariul: Claude Binyon
Distributia: Jean Arthur (Phoebe Titus), William Holden (Peter Muncie), Warren William (Jefferson Carteret), Porter Hall (Lazarus Ward), Edgar Buchanan (Judge Bogardus), Paul Harvey (Solomon Warner), George Chandler (Haley), Byron Foulger (Pete Kitchen), Regis Toomey (Grant Oury), Paul Lopez (Estevan Ochoa), Colin Tapley (Bart Massey), Uvaldo Varela (Hilario Callego), Earl Crawford (Joe Briggs), Griff Barnett (Sam Hughes), Ludwig Hardt (Meyer)
Durata: 122 minute
An: 1940
Gen: Western

Filmul – Arizona
..Prin oraş trece un convoi de colonişti în drum spre California. Conducătorul convoiului, Peter, o remarcă pe această femeie curajoasă şi deşi se împrietenesc el îşi va continua drumul. Phoebe se întâlneşte cu un dandy confederat care se preface că o ajută, în realitate o sabota fiind mână în mână cu comercianţii corupţi care pe deasupra mituiaiu indienii ca să atace convoaiele femeii. Înfrângerea părea inevitabilă, dar Peter se întoarce la timp pentru a o ajuta pe Phoebe.

Arizona (1940)

Server 1