Filme vechi, filme subtitrate online, documentare, filme de Oscar, Al II-lea Razboi Mondial, actiune, aventura, drama, comedie.
Published On: Tue, Feb 19th, 2019

Film – Arsene Lupin, viață de hoț – Arsene Lupin (2004) Romain Duris, Kristin Scott Thomas

poster Arsene Lupin (2004)Arsène Lupin, aventură, coproducție franco-hispano-italo-britanică, regia Jean-Paul Salomé.
În rolurile principale: Romain Duris, Kristin Scott Thomas, Pascal Greggory.
Acțiunea filmului urmărește viața lui Arsene Lupin, din copilărie și până la maturitate. În acest film, el se confruntă cu doi adversari, o societate secretă și Joséphine, contesă de Cagliostro, care intenționează să adune trei crucifixuri pentru a afla secretul unei comori fabuloase, pierdute de regii Franței. Dar planurile lui vor fi perturbate de pasiunea sa oarbă pentru Joséphine, care pare a fi nemuritoare și folosește un medicament hipnotic pentru a-i subjuga pe oameni după voia sa…

Caseta film Arsene Lupin
Titlul original: Arsène Lupin
Regia: Jean-Paul Salomé
Scenariul: Maurice Leblanc, Jean-Paul Salomé, Laurent Vachaud
Distributia: Romain Duris (Arsène Lupin), Kristin Scott Thomas (Joséphine Balsamo, comtesse de Cagliostro), Pascal Greggory (Beaumagnan), Eva Green (Clarisse de Dreux-Soubise), Robin Renucci (Duke of Dreux-Soubise), Patrick Toomey (Léonard), Mathieu Carrière (Duke of Orléans), Philippe Magnan (Bonnetot), Philippe Lemaire (Cardinal of Etigues), Marie Bunel (Henriette d’Andrésy), Aurélien Wiik (Jean Lupin), Philippe Laudenbach (The Prefect), Françoise Lépine (The Duchess)..
Durata: 131 minute
An: 2004
Gen: Actiune/Aventura/Crima/Mister/Romantic

Filmul – Arsene Lupin, viață de hoț
..O aventura inegala ca forte, dar suprinzator de curajoasa, in care Arsene se trezeste partas la o cauza la care nu adera, dar de la care nu mai poate scapa, odata ce e vrajit de Josephine. Un film stralucitor, cu o atmosfera incantatoare si un actor de exceptie: Romain Duris.

Arsene Lupin, viață de hoț – Arsene Lupin (2004) subtitrat

Server 1
Server 2