Filme vechi, filme subtitrate online, documentare, filme de Oscar, Al II-lea Razboi Mondial, actiune, aventura, drama, comedie.
Published On: Fri, Aug 5th, 2016

Film – Arta călătoriei – The Art Of Travel (2008)

Share This
Tags

Arta călătoriei

poster The Art Of Travel (2008)The Art Of Travel, aventura, film american aparut in 2008, regia Thomas Whelan.
In rolurile principale: Christopher Masterson, Brooke Burns, Johnny Messner.

Caseta film The Art Of Travel
Titlul original: The Art Of Travel
Titlul alternativ: Taxidi stin peripeteia, Искусство путешествовать
Regia: Thomas Whelan
Scenariul:  Brian LaBelle, Thomas Whelan
Distributia: Christopher Masterson (Conner Layne), Brooke Burns (Darlene Loren), Johnny Messner (Christopher Loren), James Duval (Taylor ‘One Ball’), Jake Muxworthy (Justin ‘Two Dogs’), Shalim Ortiz (Carlos ‘Bullet’), Angelika Libera (Anna ‘G-Spot’), Bijou Phillips (Christina Layne)..
Durata: 100 minute
An: 2008
Gen: Aventura

Filmul – Arta calatoriei
Conner Layne e pe cale sa se insoare cu prima lui dragoste. Planurile esueaza, iar nunta se anuleaza. Fara sa stea prea mult pe ganduri, Conner pleaca singur in luna de miere, in America Centrala, unde gaseste aventura vietii lui alaturi de cativa straini ce incearca sa parcurga un traseu montan in timp record.

Filmul Arta călătoriei – The Art Of Travel (2008) subtitrat

Regiunea/Provincia Darien
Darien Gap (spaniolă, Tapon del Darien) este o zonă de mlaștină și pădure la granița dintre Columbia și Panama, aproximativ 160 km lungime și 50 km lățime.
Nu are drumuri, construirea lor fiind prea scumpă, iar impactul asupra mediului prea dur. Dopul Darien separă deci fizic America de Nord și America Centrală de America de Sud, rămînînd astfel ultima verigă neterminată a drumului panamerican.

Darién este una din cele nouă provincii ale Republicii Panama și se află în sud-estul a țării.
Parque Nacional Darién (Parcul Național Darién) se extinde pe o suprafață de 597.000 în provincia Darién și teritoriul Emberá-Wounaan, fiind cel mai mare parc național din America Centrală. Pe suprafața parcului trăiesc și popoare indigene, precum Emberá și Guna. Parcul a fost fondat pe 27 septembrie 1980 și a fost înscris în 1981 pe lista patrimoniului natural mondial UNESCO.