Filme vechi, filme subtitrate online, documentare, filme de Oscar, Al II-lea Razboi Mondial, actiune, aventura, drama, comedie.
Published On: Thu, Mar 21st, 2019

Film – Arta războiului – The Art of War (2000) Wesley Snipes, Anne Archer

poster The Art of War (2000)The Art of War, acțiune spionaj, regia Christian Duguay.
În rolurile principale: Wesley Snipes, Anne Archer, Maury Chaykin.

Wesley Snipes joaca rolul lui Neil Shaw, un agent secret care lucreaza pentru Secretarul General al Natiunilor Unite. El traieste intr-o lume de minciuna si intrigi, unde nimic nu este ce pare a fi, iar moartea pandeste la fiecare colt. Miza este uriasa: chiar supravietuirea Natiunilor Unite – iar Shaw este ultima linie de aparare.
Natiunile Unite se pregatesc pentru un summit cu China, intalnire pe care anumite forte vor sa o impiedice si vor face orice pentru a discredita Organizatia. Un vapor este gasit esuat in Golful Florida, avand la bord cadavrele a peste 500 de marinari vietnamezi. Este o nava a Natiunilor Unite. Presiunile facute asupra Secretarului General Ray pentru a demisiona cresc atunci cand i se trimite o caseta video trucata, in care aparent este implicat intr-un complot criminal..

Caseta film The Art of War
Titlul original: The Art of War
Regia: Christian Duguay
Scenariul: Wayne Beach, Simon Barry
Distributia: Wesley Snipes (Neil Shaw), Donald Sutherland (UN Secretary-General Douglas Thomas), Maury Chaykin (Frank Capella), Anne Archer (Eleanor Hooks), Marie Matiko (Julia Fang), Ron Yuan (Ming), Michael Biehn (Robert Bly), Cary-Hiroyuki Tagawa (David Chan), Liliana Komorowska (Jenna Novak), James Hong (Ambassador Wu), Paul Hopkins (Ray, FBI Agent)..
Durata: 117 minute
An: 2000
Gen: Actiune/Aventura/Crima

Filmul – Arta războiului
..Shaw si superiorul sau, Hooks, cred ca Ambasadorul Chinei la Natiunile Unite, Wong, ar putea fi in spatele tuturor acestor fapte, dar Shaw afla in curand ca si Wong incearca sa rezolve cazul. De altfel, Wong este asasinat la un banchet oficial la New York, in fata a sute de persoane. Shaw este luat drept asasin si arestat, iar situatia lui se inrautateste cand este “salvat” de teroristi.
Singurul martor care a vazut adevaratul asasin este translatorul O.N.U., Julia Yates. Aceasta este rapita, dar salvata de Shaw. Mai tarziu, ambii sunt atrasi intr-o capcana de catre un politist corupt si abia reusesc sa scape cu viata, dar Julia impusca politistul. Acum, si ea este urmarita.

Arta războiului – The Art of War (2000) subtitrat

Server 1
Server 2