Filme vechi, filme subtitrate online, filme hd, documentare, filme de Oscar, Al II-lea Razboi Mondial, actiune, aventura, drama, comedie.
Published On: Thu, Jun 20th, 2019

Film – Arte liberale – Liberal Arts (2012)

poster Liberal Arts (2012)Liberal Arts, comedie dramă, film american, regia Josh Radnor.
În rolurile principale: Josh Radnor, Elizabeth Olsen, Richard Jenkins.
Din nou singur, la 35 de ani, și cu o meserie care nu i se potrivește, Jesse Fisher este îngrijorat de faptul că zilele sale cele mai bune au trecut. Dar, indiferent cât de mult își îngroapă capul într-o carte, viața continuă să-l tragă pe Jesse înapoi. Astfel, atunci când profesorul său favorit îl invită in campus pentru a vorbi la cina oferită cu ocazia pensionării sale, Jesse profită de această șansă nesperată..

Caseta film Liberal Arts
Titlul original: Liberal Arts
Regia: Josh Radnor
Scenariul: Josh Radnor
Distributia: Josh Radnor (Jesse Fisher), Elizabeth Olsen (Elizabeth “Zibby”), Richard Jenkins (Professor Peter Hoberg), Allison Janney (Professor Judith Fairfield), John Magaro (Dean), Elizabeth Reaser (Ana), Kate Burton (Susan), Robert Desiderio (David), Zac Efron (Nat), Gregg Edelman (Robert)
Durata: 97 minute
An: 2012
Gen: Comedie/Drama/Romantic

Filmul – Arte liberale
..El este pregătit pentru a face față nostalgiei revederii sălilor de mese și a camerelor de cămin, pentru petrecerile și seminariile de poezie, dar nu și pentru Zibby – o tânără frumoasă, precoce, iubitoare de muzică clasică, în al doilea ei an de studenție, cu care ajunge să poarte discuții îndelugi despre posibilitate și sens. Zibby îi trezește lui Jesse sentimente înfricoșătoare, dar interesante, îndelung-adormite, pe care le credea îngropate pentru totdeauna.

Arte liberale – Liberal Arts (2012) subtitrat

Server 1
Server 2 Server 3