Filme vechi, filme subtitrate online, documentare, filme de Oscar, Al II-lea Razboi Mondial, actiune, aventura, drama, comedie.
Published On: Thu, May 2nd, 2019

Film – Arthur și Minimoys / Arthur și invizibilii – Arthur and the Invisibles (2006)

poster Arthur and the Invisibles (2006)Arthur and the Invisibles (Arthur et les Minimoys), aventură-fantezie, desene animate, film francez, regia Luc Besson.
În rolurile principale: Freddie Highmore, Mia Farrow, Madonna.
Arthur și Minimoys (din franceză Arthur et les Minimoys, în engleză Arthur and the Invisibles) este un film din 2006 cu actori și de animație bazat pe două cărți pentru copii (Arthur et les minimoys – 2002 și Arthur et la cité interdite – 2003) scrise de Luc Besson, care a și regizat filmul.

Arthur locuieste cu bunica sa la ferma in perioada recesiunii in America. Parintii lui sunt la oras in cautarea unei slujbe, iar bunicul a disparut de pe fata pamantului. Bunica ii povesteste lui Arthur despre tribul Minimoys si cel al razboinicilor uriasi, descoperite de bunicul sau, precum si de comoara ascunsa de bunicul in gradina..

Caseta film Arthur and the Invisibles
Titlul original: Arthur et les Minimoys
Regia: Luc Besson
Scenariul: Luc Besson, Céline Garcia
Distributia: Freddie Highmore (Arthur), Madonna (Princess Selenia), Jimmy Fallon (Prince Betameche), Mia Farrow (Daisy), Ron Crawford (Archibald), David Bowie (Emperor Maltazard), Jason Bateman (Prince Darkos), Robert De Niro (Emperor Sifrat XVI), Adam LeFevre (Ernest Davido), Snoop Dogg (Max)..
Durata: 104 minute
An: 2006
Gen: Animatie/Aventura/Fantezie

Filmul – Arthur și Minimoys / Arthur și invizibilii
..Dupa ce sunt amenintati cu evacuarea in 48 de ore, Arthur isi pune in cap sa gaseasca nestematele, precum si pe bunic. De aceea incepe sa citeasca semnele lasate de bunic pentru a ajunge la tribul Minimoys si pentru a-l invinge pe Maltazard, lordul raului care incearca sa-i distruga pe viitorii sai prieteni si aliati.

Arthur și Minimoys / Arthur și invizibilii – Arthur and the Invisibles (2006)

Server 1
Server 2