Filme vechi, filme subtitrate online, filme hd, documentare, filme de Oscar, Al II-lea Razboi Mondial, actiune, aventura, drama, comedie.
Published On: Fri, May 5th, 2023

Film – Asalt asupra secției 13 – Assault on Precinct 13 (2005) Ethan Hawke, Laurence Fishburne

Asalt asupra secției 13

poster Assault on Precinct 13 (2005)Assault on Precinct 13, acțiune thriller, film Franța / SUA, regia Jean-Francois Richet.
În rolurile principale: Ethan Hawke, Laurence Fishburne, Gabriel Byrne.

Chiar in ajunul Anului Nou, politia din Detroit a reusit sa faca o captura importanta: gangsterul Marion Bishop (Laurence Fishburne), cunoscut ucigas de politisti, a fost arestat si este pe punctul de a fi transferat la o inchisoare de maxima securitate. Insa din cauza unei furtuni puternice, autobuzul cu detinuti este obligat sa se opreasca pentru o vreme la sectia 13 de politie, care este pe punctul de a fi inchisa..

Caseta film Assault on Precinct 13
Titlul original: Assault on Precinct 13
Regia: Jean-Francois Richet
Scenariul: James DeMonaco
Distributia: Ethan Hawke (Sgt. Jake Roenick), Laurence Fishburne (Marion Bishop), John Leguizamo (Beck), Maria Bello (Dr. Alex Sabian), Jeffrey “Ja Rule” Atkins (Smiley), Drea de Matteo (Iris Ferry), Matt Craven (Officer Kevin Capra), Brian Dennehy (Officer Jasper O’Shea), Gabriel Byrne (Capt. Marcus Duvall), Kim Coates (Deputy Rosen), Dorian Harewood (Deputy Gil), Currie Graham (Mike Kahane)
Durata: 109 minute
An: 2005
Gen: Actiune/Crima/Drama/Thriller

Filmul – Asalt asupra sectiei 13
..Printre cei cativa politisti care au mai ramas la sectie se numara si sergentul Jake Roenick (Ethan Hawke), care a uitat de multa vreme gustul unei misiuni adevarate. La scurt timp dupa ce Bishop a fost inchis intr-una dintre celule, sectia 13 este atacata de indivizi necunoscuti. La inceput, politistii sunt convinsi ca atacatorii fac parte din banda lui Bishop, insa curand inteleg ca se confrunta cu politisti corupti, al caror scop este asasinarea mafiotului.

Asalt asupra sectiei 13 – Assault on Precinct 13 (2005)