Filme vechi, filme subtitrate online, documentare, filme de Oscar, Al II-lea Razboi Mondial, actiune, aventura, drama, comedie.
Published On: Sun, Sep 23rd, 2018

Film – Asasinul din Bangkok – Bangkok Dangerous (2008) Nicolas Cage, Charlie Yeung

Asasinul din Bangkok

poster Bangkok Dangerous (2008)Bangkok Dangerous, crimă thriller, film america, regia Pang Brothers.
În rolurile principale: Nicolas Cage, Charlie Yeung, Shahkrit Yamnarm.

Viata asasinului anonim cunoaste o schimbare radicala atunci cand se duce în Thailanda pentru a comite o serie de crime platite. Joe (Nicolas Cage), un om neîndurator, se afla în Bangkok pentru a executa patru dusmani, la cererea unui mafiot pe nume Surat. El îl angajeaza pe Kong (Shahkrit Yamnarm), un pusti de pe strada si hot de buzunare, pentru a-i face comisioanele, cu intentia de a-si acoperi urmele, urmand sa-l ucida în finalul misiunii..

Caseta film Bangkok Dangerous
Titlul original: Bangkok Dangerous
Regia: Pang Brothers
Scenariul: Pang Brothers
Distributia: Nicolas Cage (Joe), Shahkrit Yamnarm (Kong), Charlie Yeung (Fon), Nirattisai Kaljaruek (Surat), Panward Hemmanee (Aom), Peter Shadrin (Anton), Dom Hetrakul (Aran), Napassakorn Midaim (Kong’s Brother)
Durata: 100 minute
An: 2008
Gen: Crimă/Thriller

Filmul – Asasinul din Bangkok
..În mod ciudat, Joe, cel mai mare lup singuratic, se trezeste dandu-i lectii tanarului, fiind în acelasi timp atras într-o aventura tentanta cu o vanzatoare localnica. Atras de frumusetea Bangkokului, Joe începe sa-si puna traiul izolat de pana atunci sub semnul întrebarii si sa lase garda jos exact cand Surat decide ca e timpul sa curete totul.

Asasinul din Bangkok – Bangkok Dangerous (2008) subtitrat