Filme vechi, filme subtitrate online, documentare, filme de Oscar, Al II-lea Razboi Mondial, actiune, aventura, drama, comedie.
Published On: Sat, Sep 16th, 2017

Film – Așteptând un bebeluș – Maybe Baby (2000)

Așteptând un bebeluș

poster Maybe Baby (2000)Maybe Baby, comedie, film britanic apărut în anul 2000, regia Ben Elton.
În rolurile principale: Hugh Laurie, Joely Richardson.

Caseta film Maybe Baby
Titlul original: Maybe Baby
Regia: Ben Elton
Scenariul: Ben Elton
Distributia: Hugh Laurie (Sam Bell), Joely Richardson (Lucy Bell), Matthew Macfadyen (Nigel), Adrian Lester (George), Yasmin Bannerman (Melinda), Joanna Lumley (Sheila), Rachael Stirling (Joanna), Dave Thompson (Dave the Comedian), Emma Thompson (Druscilla), James Purefoy (Carl Phipps), Tom Hollander (Ewan Proclaimer), Rowan Atkinson (Mr. James), Kelly Reilly (Nimnh), Dawn French (Charlene)
Durata: 104 minute
An: 2000
Gen: Comedie/Romantic

Filmul – Așteptând un bebeluș
Sam Bell si sotia sa, Lucy, sunt un cuplu casatorit ce incearca cu disperare sa aiba un copil timp de cateva luni. Cei doi incercasera tot ceea ce ei credeau ca le va imbunatatii sansele pentru a concepe un copil. Insa, in acelasi timp, Sam incepe sa descopere ca slujba sa (ca suplinitor de editor pentru serialele de drama de pe BBC) este din ce in ce mai nesatisfacatoare si ca nu devenise ceea ce isi dorea cu adevarat. In timp ce el aranjeaza sa isi scrie propriul scenariu pentru un nou film, ajunge sa sufere de un blocaj al inspiratiei, des intalnit printre scriitori. (Cinemagia)

Așteptând un bebeluș – Maybe Baby (2000) subtitrat