Filme vechi, filme subtitrate online, documentare, filme de Oscar, Al II-lea Razboi Mondial, actiune, aventura, drama, comedie.
Published On: Mon, Aug 20th, 2018

Film – Atac de Ziua Naţională – Bastille Day (2016) Idris Elba, Richard Madden, Charlotte Le Bon

Atac de Ziua Naţională

poster Bastille Day (2016)Bastille Day, acțiune crimă, coproducție, Luxemburg / Franța / SUA, regia James Watkins.
În rolurile principale: Idris Elba, Richard Madden, Charlotte Le Bon
Michael Mason (Richard Madden, ‘GAME OF THRONES’) e un hoț de buzunare care trăiește la Paris, și care, când fură o geantă care conține mai mult decât un portofel, se trezește vânat de CIA. Sean Briar (Idris Elba, ‘LUTHER’, PROMETHEUS), agentul trimis pe urmele lui, își dă seama repede că Michael e doar un pion într-un joc mult mai mare, dar că poate deveni cel mai important atu al său pentru a putea descoperi o conspirație masivă..

Caseta film Bastille Day
Titlul original: Bastille Day
Regia: James Watkins
Scenariul: Andrew Baldwin, James Watkins
Distributia: Idris Elba (Sean Briar, a CIA agent), Richard Madden (Michael Mason, an American pickpocket living in Paris), Charlotte Le Bon (Zoe Naville, an anti-fascist protestor), Kelly Reilly (Karen Dacre, a senior CIA agent), José Garcia (Victor Gamieux, the director of the DGSI), Thierry Godard (Rafi Bertrand, a corrupt commander), Anatol Yusef (Tom Luddy, leader of the CIA surveilleance unit in Paris), Eriq Ebouaney (Baba, Mason’s black market contact for stolen goods)
Durata: 92 minute
An: 2016
Gen: Actiune/Crima/Drama

Filmul – Atac de Ziua Naţională
..Acționând împotriva ordinelor primite, Briar îl recrutează pe Michael ca să-și folosească talentul la buzunăreli pentru a da de sursa corupției. Urmează o cursă contracronometru în următoarele 24 de ore, în care cei doi parteneri neașteptați descoperă că amândoi au devenit ținte vii și că, de acum încolo, nu se pot baza decât unul pe celălalt pentru a putea elimina un inamic ascuns și extrem de periculos.

Atac de Ziua Naţională – Bastille Day (2016) subtitrat