Filme vechi, filme subtitrate online, filme hd, documentare, filme de Oscar, Al II-lea Razboi Mondial, actiune, aventura, drama, comedie.
Published On: Thu, May 2nd, 2019

Film – Atracție – L’attrazione (1994) Florence Guerin, Marino Mase, Martine Brochard

poster L'attrazione (1994)L’attrazione aka Top Model, thriller erotic, film italian, regia Mario Gariazzo
În rolurile principale: Florence Guérin, Marino Masé, Martine Brochard.
În frumoasa vilă a lui Victor Schneider, apare Nadine, o fată frumoasă, care trebuie să facă cateva fotografii, pentru o reclama la lenjerie intima. Aceasta aduce cateva modele seducătoare, iar dupa ce femeile pleacă, Nadine rămâne: proprietarul a provocat-o la o partida de șah, iar rezultatul meciului va fi la fel pentru Nadine, cat si pentru Victor dacă va pierde, sinuciderea.
Soția lui – Luciana – acceptă ideea ciudată, pentru că își iubește bărbatul, care era și iubitul Valeriei, secretara.
În timp ce Nadine joacă cu un noroc alternativ, timp de trei zile, ea se bucură de momente trecute: nu numai de senzatia pe care a avut-o odată în timpul unei calatorii cu trenul, ci și de pasiunea intensă pentru soțul ei, care este același Victor, de care era separata.

Caseta film L’attrazione
Titlul original: L’attrazione
Regia: Mario Gariazzo
Scenariul: Mario Gariazzo
Distributia: Florence Guérin (Nadine), Marino Masé (Victor), Martine Brochard (Luciana), Ann Margaret Hughes (Valeria), Stefano Sabelli, Adriana Giuffrè..
Durata: 81 minute
An: 1994
Gen: Thriller/Erotic

Filmul – Atractie
..Valeria este conștientă de toate acestea și o informează pe Luciana, care, supărată, chiar se gândește la sinucidere, deoarece secretara a fost însărcinata de un grup de concurenți ai lui Victor (care aspiră la președinția unei bănci europene) să ia fotografii compromițătoare pentru a-l șantaja.
In final Valeria se razgândește și îi dă lui Victor imaginile periculoase pe care le-a luat, pentru că încă il iubește.
În ce-i privește pe cei doi jucători, între cei care câștigă și cei care pierd, dragostea reinvie și astfel Victor și Nadine își reiau viața împreună.

Atracție – L’attrazione (1994) subtitrat

Server 1
Server 2