Filme vechi, filme subtitrate online, filme hd, documentare, filme de Oscar, Al II-lea Razboi Mondial, actiune, aventura, drama, comedie.
Published On: Tue, Jul 25th, 2017

Film – Aurul negru din Oklahoma – Oklahoma Crude (1973)

Aurul negru din Oklahoma

poster Oklahoma Crude (1973)Oklahoma Crude, comedie western, film american apărut în anul 1973, regia Stanley Kramer.
În rolurile principale: George C. Scott, Faye Dunaway, John Mills.

Caseta film Oklahoma Crude
Titlul original: Oklahoma Crude
Titlul alternativ: L’or noir d’Oklahoma, Oklahoma, año 10, I duri di Oklahoma
Regia: Stanley Kramer
Scenariul: Marc Norman
Distributia: George C. Scott (Noble Mason), Faye Dunaway (Lena Doyle), John Mills (Cleon Doyle), Jack Palance (Hellman), William Lucking (Marion), Harvey Jason (Wilcox), Ted Gehring (Wobbly), Cliff Osmond (Massive Man), Rafael Campos (Jimmy), Woodrow Parfrey (Lawyer), John Hudkins (Bloom), Harvey Parry (Bliss), Bob Herron (Dulling), Jerry Brown (Rucker), Jim Burk (Moody)
Durata: 108 minute
An: 1973
Gen: Comedie/Drama/Western

Filmul – Aurul negru din Oklahoma / Petrol in Oklahoma
Anul 1913.
Industria aurului negru se afla intr-o perioada infloritoare in Oklahoma, iar Lena Doyle (Faye Dunaway), o femeie care uraste barbatii din motive stiute numai de ea, este chiar in mijlocul actiunii.
Feminista cinica, este de neoprit in dorinta sa de a avea succes in lumea guvernata de barbati. Marile companii de petrol nu sunt deloc incantate de faptul ca ea ar putea lucra in profit, iar Lena este decisa sa faca bani seriosi din aurul negru din Oklahoma. Cu toate ca nu prea este incantata de aceasta situatie, Doyle este nevoita sa accepte ajutorul instrainatului ei tata, Cleon, si are nevoie si de Mason, cel pe care il angajeaza chiar ea ca sa o ajute sa razbeasca. Impreuna, cei trei pornesc o lupta teribila cu greii din lumea petrolului.

Aurul negru din Oklahoma – Oklahoma Crude (1973) subtitrat