Filme vechi, filme subtitrate online, documentare, filme de Oscar, Al II-lea Razboi Mondial, actiune, aventura, drama, comedie.
Published On: Fri, Jul 14th, 2017

Film – Autor! Autor! – Author! Author! (1982)

Autor! Autor!

poster Author! Author! (1982)Author! Author!, comedie dramă, film american apărut în anul 1982, regia Arthur Hiller; O nominalizare Globul de Aur.
În rolurile principale: Al Pacino, Dyan Cannon, Tuesday Weld.

Caseta film Author! Author!
Titlul original: Author! Author!
Regia: Arthur Hiller
Scenariul: Israel Horovitz
Distributia: Al Pacino (Ivan Travalian), Dyan Cannon (Alice Detroit), Tuesday Weld (Gloria), Alan King (Kreplich), Bob Dishy (Morris), Bob Elliott (Ray Goulding), Richard Belzer (Seth Shapiro)..
Durata: 110 minute
An: 1982
Gen: Comedie/Drama

Filmul – Autor! Autor!
Ivan Travalian este un New Yorkez de aproape 42 de ani, fericit ca a reusit sa demareze repetitiile pentru prima sa piesa montata pe Brodway. Aflat in febra pregatirilor, Ivan este instiintat de catre sotia sa, Gloria, ca paraseste caminul conjugal din Greenwich si ca ii lasa in grija cei cinci copii (acestia din urma provenind din patru casatorii anterioare, ale celor doi soti).
Punand la punct productia piesei, impreuna cu producatorul si regizorul acesteia, rescriind cel de-al doilea act si incercand sa isi petreace timp si cu amanta sa, Alice Detroit, Travalian intelege ca cea mai importanta indatorire a sa este sa isi tina familia unita, chiar daca aceasta familie nu se inscrie in structurile conventionale. (Cinemagia)

Autor! Autor! – Author! Author! (1982) subtitrat