Filme vechi, filme subtitrate online, documentare, filme de Oscar, Al II-lea Razboi Mondial, actiune, aventura, drama, comedie.
Published On: Mon, Sep 9th, 2019

Film – Avem un zoo! – We Bought a Zoo (2011) Matt Damon

poster We Bought a Zoo (2011)We Bought a Zoo, comedie dramă, film american, regia Cameron Crowe.
În rolurile principale: Matt Damon, Scarlett Johansson, Thomas Haden Church.
Fostul jurnalist Benjamin Mee, care lucrase la cotidianul britanic The Guardian, și-a scris memoriile, iar acestea stau la baza filmului.
Un văduv își ia copiii și se mută la țară pentru a avea grijă de animale exotice. Bărbatul și-a cheltuit toate economiile pentru a cumpăra o grădină zoologică părăginită, în care trăiesc vreo 200 de animale pe cale de dispariție. El decide să renoveze și să redeschidă grădina zoologică în amintirea soției sale, Katherine, care a murit din cauza cancerului..

Caseta film We Bought a Zoo
Titlul original: We Bought a Zoo
Regia: Cameron Crowe
Scenariul: Aline Brosh McKenna, Cameron Crowe
Distributia: Matt Damon (Benjamin Mee), Scarlett Johansson (Kelly Foster), Thomas Haden Church (Duncan Mee), Colin Ford (Dylan Mee), Maggie Elizabeth Jones (Rosie Mee), Angus Macfadyen (Peter MacCready), Elle Fanning (Lily Miska)..
Durata: 124 minute
An: 2011
Gen: Comedie/Drama/Familie

Filmul – Avem un zoo!
..Benjamin știe că soția sa ar fi fost încântată de idee și ar fi făcut orice pentru a salva animalele. Animalele de la grădina zoologică vor fi îngrijite de Benjamin și de cei doi copii ai săi, Dylan și Rosie, de Duncan, tatăl jurnalistului, de vecini și de doi angajați foarte energici. Împreună, ei vor recondiționa Rosemoor Animal Park.

Avem un zoo! – We Bought a Zoo (2011)