Filme vechi, filme subtitrate online, documentare, filme de Oscar, Al II-lea Razboi Mondial, actiune, aventura, drama, comedie.
Published On: Tue, Aug 14th, 2018

Film – Aventuri sub clar de lună – Moonrise Kingdom (2012) Jared Gilman, Kara Hayward, Bruce Willis

Aventuri sub clar de lună

poster Moonrise Kingdom (2012)Moonrise Kingdom, aventură comedie, film american, regia Wes Anderson; O nominalizare Oscar, o nominalizare Globul de Aur, o nominalizare BAFTA, o nominalizare Cannes.
În rolurile principale: Jared Gilman, Kara Hayward, Bruce Willis.

Caseta film Moonrise Kingdom
Titlul original: Moonrise Kingdom
Regia: Wes Anderson
Scenariul: Wes Anderson, Roman Coppola
Distributia: Bruce Willis (Captain Sharp), Edward Norton (Scout Master Ward), Bill Murray (Mr. Bishop), Frances McDormand (Mrs. Bishop), Tilda Swinton (Social Services), Jared Gilman (Sam), Kara Hayward (Suzy), Jason Schwartzman (Cousin Ben), Bob Balaban (The Narrator)..
Durata: 94 minute
An: 2012
Gen: Aventura/Comedie/Drama

Filmul – Aventuri sub clar de lună
Un băiat și o fată care trăiesc pe coasta unei insule din New England se cunosc la școală, se plac și încep să-și trimită bilețele, scrise cu creioane colorate, în care plănuiesc să fugă de acasă. Povestea se întâmplă în anii 1960, într-un fel de tabără de cercetași unde copii sunt instruiți. După dispariția tinerilor mai multe grupuri de localnici se mobilizează să-i caute. Orașul e întors cu susul în jos de căutările conduse de șerif (Bruce Willis), dar deranjul care se petrece nu e neapărat un lucru rău.

Aventuri sub clar de lună – Moonrise Kingdom (2012) subtitrat