Filme vechi, filme subtitrate online, documentare, filme de Oscar, Al II-lea Razboi Mondial, actiune, aventura, drama, comedie.
Published On: Fri, Sep 14th, 2018

Film – Azi 13 mâine 30 – 13 Going on 30 (2004) Jennifer Garner, Mark Ruffalo

Azi 13 mâine 30

poster 13 Going on 30 (2004)13 Going on 30, comedie romantică, film american, regia Gary Winick.
În rolurile principale: Jennifer Garner, Mark Ruffalo, Judy Greer.
Suntem în 1987 și Jenna este o fetiță de 13 ani, în pragul feminității. Problema este că maturitatea nu sosește suficient de repede. Este sufocată de părinții ei ridicoli, ignorată de puștii la modă de la școală, iar tipul drăguț de care este îndrăgostită abia dacă îi știe numele. Pentru că nu se mai mulțumește să își petreacă timpul alături de cel mai bun prieten al ei și vecin, Matt Flamhaff, Jenna îi invită pe puștii populari la petrecerea ei aniversară de 13 ani. Dar petrecerea este un dezastru. Jenna se simte umilită când este închisă în toaletă pentru jocul “Șapte Minute în Rai” și toți o părăsesc..

Caseta film 13 Going on 30
Titlul original: 13 Going on 30
Regia: Gary Winick
Scenariul: Josh Goldsmith, Cathy Yuspa
Distributia: Jennifer Garner (Jenna Rink), Christa B. Allen (Young Jenna), Mark Ruffalo (Matt “Matty” Flamhaff), Sean Marquette (Young Matt), Judy Greer (Lucy “Tom-Tom” Wyman), Alexandra Kyle (Young Lucy), Andy Serkis (Richard Kneeland), Kathy Baker (Beverly Rink), Phil Reeves (Wayne Rink), Lynn Collins (Wendy), Samuel Ball (Alex Carlson), Susan Egan (Tracy Hansen), Marcia DeBonis (Arlene), Kiersten Warren-Acevedo (Trish Sackett)..
Durata: 97 minute
An: 2004
Gen: Comedie/Fantezie/Romantic

Filmul – Azi 13 mâine 30
..Singură în toaletă, Jenna rostește o dorință din suflet. Dacă ar fi o persoană matură, ar avea viața pe care și-a dorit-o întotdeauna. În mod miraculos, dorința i se îndeplinește. A doua zi, când Jenna iese din toaletă, suntem în anul 2004, iar Jenna are 30 de ani. Mai mult, este o femeie superbă și de succes (Jennifer Garner) cu o slujbă foarte bună și cu un apartament incredibil pe Fifth Avenue. În sfârșit, are succes și este celebră.

Azi 13 mâine 30 – 13 Going on 30 (2004) subtitrat