Filme vechi, filme subtitrate online, filme hd, documentare, filme de Oscar, Al II-lea Razboi Mondial, actiune, aventura, drama, comedie.
Published On: Fri, Jun 3rd, 2016

Film – Baba Yaga – Kiss Me, Kill Me (1973)

Baba Yaga

poster Baba Yaga - Kiss Me, Kill Me (1973) Baba Yaga, thriller erotic, co-productie italo-franceza, film aparut in anul 1973, regia Corrado Farina.
In rolurile principale: Carroll Baker, Isabelle De Funès, George Eastman.

Caseta film Baba Yaga
Titlul original: Baba Yaga
Titlul alternativ: Kiss Me, Kill Me; Baba Yaga, Devil Witch
Regia: Corrado Farina
Scenariul: Corrado Farina
Distributia: Carroll Baker (Baba Yaga), Isabelle De Funès (Valentina Rosselli), George Eastman (Arno Treves), Ely Galleani (Annette, the doll), Angela Covello (Toni), Daniela Balzaretti (Romina), Sergio Masieri (Sandro)..
Durata: 91 minute
An: 1973
Gen: Thriller/Horror

Filmul – Baba Yaga
Lucruri ciudate încep să se petreacă în viața tinerei Valentina, fotograf profesionist, din clipa în care o întâlnește întâmplător pe Baba Yaga, o femeie misterioasă, mai în vârstă.
Aflată în vizită la Baba Yaga, Valentina descoperă că aceasta locuiește într-un conac gotic, cu interioare împodobite cu satin și catifea, o locuință luxoasă, care necesită unele reparații, iar în podeaua camerei de zi se află o gaură fără fund. Atunci când Valentina are coșmaruri ciudate și perverse, ea realizează că Baba Yaga este o vrăjitoare care urmărește să posede sufletul și trupul său.

Filmul Baba Yaga (1973) subtitrat

In folclorul slav, Baba Yaga este o ființă supranaturală (sau una dintr-un trio de surori cu același nume), care apare cu aspect de femeie diformă, feroce. Baba Yaga locuiește în pădure, într-o colibă așezată de obicei pe picioare de pui sau, uneori, pe un singur picior de pui. Baba Yaga îi poate ajuta, sau nu, pe cei care o caută.