Filme vechi, filme subtitrate online, documentare, filme de Oscar, Al II-lea Razboi Mondial, actiune, aventura, drama, comedie.
Published On: Thu, Mar 1st, 2018

Film – Babel – Babel (2006) [HD]

Share This
Tags

poster Film - Babel - Babel (2006) Babel, drama, film cu distributie internationala, film aparut in 2006, regia Alejandro González Iñárritu.
In rolurile principale: Brad Pitt, Cate Blanchett, Gael García Bernal.

Caseta film Babel
Titlul original: Babel
Regia: Alejandro González Iñárritu
Scenariul: Guillermo Arriaga
Distributia: Brad Pitt, Cate Blanchett, Gael García Bernal, Adriana Barraza, Rinko Kikuchi, Kōji Yakusho, Elle Fanning, Nathan Gamble, Mohamed Akhzam..
Durata: 143 minute
An: 2006
Gen: Drama

Filmul – Babel
Un incident tragic ce implică un cuplu american in Maroc duce la un lanţ de evenimente prin care trec patru familii in ţări diferite din lume. Legaţi de imprejurări, dar separaţi de continente, cultură, limbă, fiecare personaj descoperă că familia e cea care-ţi oferă până la urmă mângâiere.

In nisipurile îndepărtate din deşertul marocan, se aude un foc de armă ce detonează un lanţ de evenimente care va lega lupta frenetică a unui cuplu de turişti americani pentru supravieţuire, doi băieţi marocani implicaţi într-o crimă accidentală, o bonă ce trece ilegal în Mexic cu doi copii americani şi o rebelă adolescentă japoneză surdă, al cărei tată e căutat de poliţie în Tokyo.

Babel – Babel (2006) subtitrat