Filme vechi, filme subtitrate online, filme hd, documentare, filme de Oscar, Al II-lea Razboi Mondial, actiune, aventura, drama, comedie.
Published On: Mon, Apr 24th, 2023

Film – Băiat rău – Nabbeun namja (2001)

Băiat rău

poster Nabbeun namja (2001)Nabbeun namja aka Bad Guy, film Koreea de Sud, regia Kim Ki-duk.
In rolurile principale: Cho Jae-hyun, Seo Won, Kim Yoon-tae.

Un bărbat atrage o femeie în prostituție, apoi devine protectorul ei. Filmul a fost controversat pentru portretizarea sinceră a gangsterilor, a prostituției și a sclaviei sexuale..

Caseta film Nabbeun namja (2001)
Titlul original: Nabbeun namja
Regia: Kim Ki-duk
Scenariul: Kim Ki-duk
Distributia: Cho Jae-hyun (Han-gi), Seo Won (Sun-hwa), Kim Yoon-tae (Yoon-tae), Choi Deok-moon (Myung-soo), Kim Jung-young (Eun-hye), Choi Yoon-young (Hyun-ja), Shin Yoo-jin (Min-jung), Namkoong Min (Hyun-soo)
Durata: 100 minute
An: 2001
Gen: Drama/Romantic

Filmul – Baiat rau
O tânără pe nume Sun-hwa stă pe o bancă când vine un bărbat neobișnuit și se așează lângă ea. Își dă seama că el se uită constant la ea și pleacă, iritată. Vine iubitul ei și în timp ce vorbesc, bărbatul tăcut o apucă și o sărută cu forță. Iubitul ei încearcă să-l îndepărteze fără niciun rezultat.
Când se oprește, femeia cere scuze. Începe să meargă și câțiva soldați din mulțimea care s-a adunat din cauza spectacolului îl bat și îl rețin. Femeia îl insultă și îl scuipă pe față. El rămâne tăcut..

(abuz sexual, prostitutie, dragoste, erotic, dragoste obsesiva, prostituata, nuditate)

Nabbeun namja (2001)