Filme vechi, filme subtitrate online, documentare, filme de Oscar, Al II-lea Razboi Mondial, actiune, aventura, drama, comedie.
Published On: Thu, Dec 26th, 2019

Film – Baiatul întâlnește fata – Boy Meets Girl (2014)

poster Boy Meets Girl (2014)Boy Meets Girl, comedie-dramă, romantic, film american, regia Eric Schaeffer.
În rolurile principale: Michael Welch, Michelle Hendley, Alexandra Turshen.

Caseta film Boy Meets Girl
Titlul original: Boy Meets Girl
Regia: Eric Schaeffer
Scenariul: Eric Schaeffer
Distributia: Michael Welch (Robby Riley), Robert Racco (9-year-old Robby Riley), Michelle Hendley (Ricky Jones), Rachel Racco (9-year-old Ricky Jones), Alexandra Turshen (Francesca Duval), Michael Galante (David), Randall Newsome (Hank Jones), Joseph Ricci (Sam Jones), Elizabeth Ward Land (Helen Duval), Christopher McHale (Dayton Duval)..
Durata: 99 minute
An: 2014
Gen: Comedie/Drama/Romantic

Filmul – Baiatul întâlnește fata
Ricky, în vârstă de 21 de ani, este o femeie transsexuală care trăiește într-un oraș mic din Kentucky, cu vise mari să se mute la New York și să urmeze o școală de design vestimentar. Ricky lucrează ca baristă (persoană calificată să prepare cafeaua) și își petrece cea mai mare parte a timpului alături de singurul ei prieten Robby, care a fost alături de ea în ultimii 15 ani. Într-o zi în timp ce Ricky este la serviciu, Francesca, o femeie din oraș, intră și o prietenie înflorește neașteptat, care apoi se transformă într-o aventură.

Boy Meets Girl (2014)

Server 1
Server 2