Filme vechi, filme subtitrate online, documentare, filme de Oscar, Al II-lea Razboi Mondial, actiune, aventura, drama, comedie.
Published On: Thu, Mar 1st, 2018

Film – Băieții de pe malul râului – River’s Edge (1986)

Share This

poster River's Edge (1986) River’s Edge, drama, film american aparut in 1986, regia Tim Hunter.
In rolurile principale: Crispin Glover, Keanu Reeves, Ione Skye.
Desi scenariul este o fictiune, sursa de inspiratie a fost reala: in anul 1981, la 3 noiembrie, Marcy Renee Conrad a fost violata si strangulata de Anthony Jacques Broussard, un elev de 16 ani din Milpitas, statul California.

Caseta film River’s Edge
Titlul original: River’s Edge
Regia: Tim Hunter
Scenariul: Neal Jimenez
Distributia: Crispin Glover (Layne), Keanu Reeves (Matt), Ione Skye (Clarissa), Daniel Roebuck (Samson ‘John’ Tollet), Dennis Hopper (Feck), Roxana Zal (Maggie), Joshua John Miller (Tim), Josh Richman (Tony), Phillip Brock (Mike), Tom Bower (Detectivul Bennett), Constance Forslund (Madeleine)..
Durata: 99 minute
An: 1986
Gen: Crima/Drama

Filmul – Băieţii de pe malul râului
Un grup de liceeni este zguduit de o crima monstruoasa. Unul dintre ei, Samson, si-a ucis prietena, Jamie. Cadavrul tinerei este gasit pe malul unei apei, goala si strangulata.
Unii dintre ei nu stiu cum sa reactioneze: majoritatea prefera sa nu aiba nici o reactie si sa se tina cat mai departe de acest eveniment care le-a zguduit existenta, in timp ce ceilalti prefera sa se arunce in lumea drogurilor si a alcoolului pentru a uita de incident.
(filme socante, film inspirat din cazuri reale, un grup de liceeni, grozavia unei crime, realitatea americana,  înşală, fură, ucide, violează)

Băieții de pe malul râului – River’s Edge (1986) subtitrat