Filme vechi, filme subtitrate online, filme hd, documentare, filme de Oscar, Al II-lea Razboi Mondial, actiune, aventura, drama, comedie.
Published On: Thu, Feb 3rd, 2022

Film – Balon: Vântul libertății – Ballon (2018)

Balon: Vântul libertății

poster Ballon (2018)Ballon, thriller, film Germania, regia Michael Herbig.
În rolurile principale: Friedrich Mücke, Karoline Schuch, David Kross, Alicia von Rittberg.

CONFORM ESTIMĂRILOR, NUMAI ÎNTRE 1976 ȘI 1988 AU AVUT LOC 38.000 DE TENTATIVE EȘUATE DE FUGĂ DIN GERMANIA DE EST SPRE VEST.
CEL PUȚIN 482 DE BĂRBAȚI, FEMEI ȘI COPIII AU PIERIT LA GRANIȚA REPUBLICII DEMOCRATE GERMANE.
ÎN OCHII GUVERNULUI RDG, EI ERAU TRĂDĂTORI DE ȚARĂ.
UN FILM BAZAT PE FAPTE REALE.

În vara lui 1979, în Thüringen, în Germania de Est, două familii au pus cap la cap un plan nebunesc. Vor cu disperare să părăsească DDR pentru „Vest” și plănuiesc să fugă într-un balon cu aer cald construit de ei.
După ce au cusut și s-au chinuit săptămâni întregi, amatorii fac prima încercare. La câțiva metri de granița cu Germania de Vest, balonul lor suferă din cauza ploaii și se prăbușește. Din fericire, reusesc sa evite sa fie prinsi de politie. Cu toate acestea, epava din încercarea lor de evadare este găsită și asta declanșează o vânătoare de oameni..

Caseta film Ballon (2018)
Titlul original: Ballon
Titlul alternativ: Le vent de la liberté / Balloon – Il vento della libertà
Regia: Michael Herbig
Scenariul: Kit Hopkins, Thilo Röscheisen, Michael Herbig
Distributia: Friedrich Mücke (Peter Strelzyk), Karoline Schuch (Doris Strelzyk), David Kross (Günter Wetzel), Alicia von Rittberg (Petra Wetzel), Thomas Kretschmann (Lieutenant Colonel Seidel), Jonas Holdenrieder (Frank Strelzyk), Tilman Döbler (Andreas “Fitscher” Strelzyk), Christian Näthe (Captain Heym), Till Patz (Peterchen Wetzel), Ben Teichmann (Andreas Wetzel), Ronald Kukulies (Erik Baumann), Emily Kusche (Klara Baumann), Sebastian Hülk (Sergeant Lesch), Gernot Kunert (Lieutenant Colonel Schirra), Ulrich Friedrich Brandhoff (Lieutenant Colonel Tornow), Peter Trabner (Pharmacist), Bernd Michael Lade (Colonel Witzke)..
Durata: 125 minute
An: 2018
Gen: Drama/Istoric/Thriller

Filmul – Balon: vantul libertatii
.. Tensiunea crește pe măsură ce familiile se hotărăsc să încerce din nou și urmează o cursă contra cronometru. Pe de o parte, autoritățile, disperate să dea de urma trădătorilor, devin conștiente că se plănuiește o a doua încercare. Pe de altă parte, potențialii evadați, conștienți că căutarea se apropie din ce în ce mai mult, trebuie să construiască un balon mai robust, mai rezistent la intemperii – și să evite să lase prea multe indicii.

Click aici pentru toate filmele Drama la magazinweb.net

Ballon (2018)