Filme vechi, filme subtitrate online, filme hd, documentare, filme de Oscar, Al II-lea Razboi Mondial, actiune, aventura, drama, comedie.
Published On: Thu, Apr 4th, 2019

Film – Banda fraților Newton – The Newton Boys (1998) Matthew McConaughey, Ethan Hawke

poster The Newton Boys (1998)The Newton Boys, actiune western, film american, regia Richard Linklater.
În rolurile principale: Matthew McConaughey, Ethan Hawke, Skeet Ulrich.

Povestea adevarata a celor mai de succes jefuitori de banci din SUA. Din 1919 pana in 1924, cei patru frati Newton au jefuit peste 80 de banci, din Texas pana in Canada, incununandu-si cariera in apropiere de Chicago prin cel mai mare jaf din tren realizat vreodata in America, in valoare de 3 milioane de dolari. Cu o copilarie saraca, de cowboy si cultivatori de bumbac, fratii si-au adus propriul „cod al Vestului” in anii ’20, considerandu-se nu pistolari, ci „oameni de afaceri”..

Caseta film The Newton Boys
Titlul original: The Newton Boys
Regia: Richard Linklater
Scenariul: Richard Linklater, Claude Stanush, Clark Lee Walker
Distributia: Matthew McConaughey (Willis Newton), Skeet Ulrich (Joe Newton), Ethan Hawke (Jess Newton), Vincent D’Onofrio (Dock Newton), Dwight Yoakam (Brentwood Glasscock), Gail Cronauer (Ma Newton), Julianna Margulies (Louise Brown), Anne Stedman (Madeline), Lew Temple (Waiter), Charles Gunning (Slim), Ken Farmer (Frank Hamer)
Durata: 122 minute
An: 1998
Gen: Actiune/Crima/Drama/Istoric/Western

Filmul – Banda fratilor Newton
..Credinciosi principiilor lor, ei nu au ucis niciodata pe nimeni, in ciuda haosului pe care l-au creat jefuind mai mult decat Jesse James, Butch, Sundance, Bonnie si Clyde si fratii Dalton la un loc.

Banda fraților Newton – The Newton Boys (1998) subtitrat

Server 1
Server 2